Hur man gör en egen Blogger Banner

October 27

Hur man gör en egen Blogger Banner


Om du har ett fotografi eller grafisk design som du vill göra till en Blogger banner, finns det några saker du bör göra innan du lägger bilden till din blogg. Kontrollera först bredden på din fotografi eller grafisk design är 660 pixlar i storlek, och höjden av bilden ska inte vara större än 350 pixlar. Använd en fotoredigerare för att ändra storlek och göra några justeringar i bilden.

Instruktioner

1 Öppna foto redaktör på datorn och importera ett fotografi eller grafisk design bild du vill använda som en banner på din Blogger webbplats. Använd fotoredigeraren verktyg och funktioner för att ändra storlek och justera färg, nyans och mättnad av bilden. När du har uppnått önskat utseende och känsla av fotografiet eller grafisk design bild kan du ladda upp den på din Blogger webbplats.

2 Gå till din Blogger hemsida och klicka på "Logga in" hyperlänk ligger nära toppen av webbsidan. Använd ditt Gmail-användare kontoinformation för att logga in på ditt Blogger webbplats. Ange din e-användarnamn i "E-post" textfältet och skriv sedan ditt lösenord i "Password" textfältet. Klicka på "Logga in" -knappen.

3 Klicka på "Design" hyperlänk och klicka sedan på "Redigera" hyperlänk för "Konfigurera Header" under "Lägg till och ordna sidelement." Klicka på "Bläddra" -knappen och leta reda på sökvägen där du har fotografiet eller grafisk design bild sparas på din dator och klicka sedan på "Öppna" -knappen för att ladda upp bilden på din Blogger webbplats.

4 Välj en av de tre alternativ för var du vill att din bild ska placeras på din blogg. Aktivera alternativknappen för "Bakom titel och beskrivning", "I stället för titel och beskrivning" eller "Ha beskrivning placeras efter bilden."

5 Aktivera kryssrutan "Förminska" om du vill att bilden skalas till 860 pixlar bred. Klicka på "Spara" knappen när du är klar.

6 Klicka på "Preview" under "Design" -fliken för att se hur din bild header banner visas på din Blogger webbplats.

Tips

  • Dessutom kan du hitta alla typer av Blogger header mallar på olika webbplatser på Internet. Om du inte redan har ett fotografi eller grafisk design bild, att använda webbplatser som Rockstar Mall, Blogger mall Hub och Deluxe mallar hjälpa dig att hitta en bild som du kan ladda ner och anpassa som en Blogger banner.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com