Hur skannar jag in en redigerbara dokument med en Canon 8800F Scanner?

December 8

Canon 8800F scanner kan användas för att skanna redigerbara dokument med bara några få steg. Om du vill göra ett skannat dokument redigerbar, måste du köra det genom optisk teckenigenkänning (OCR). Under 1990-talet och början av 2000-talet, OCR-program var ofta kostsamma, men tekniken har förbättrats och det är nu fri OCR tjänster på nätet. Du kan skanna ett dokument som normalt använder den medföljande programvaran för skannern.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och sedan "Alla program" och sedan "Canon Utilities" och sedan "MP Navigator EX" och sedan "MP Navigator EX" för att starta den medföljande programvaran för scanning. Se till att din Canon 8800F skannern är ansluten till datorn och påslagen.

2 Klicka på "ett klick" om du är i "Navigation".

3 Klicka på "PDF" klicka sedan på "Black and White." Ändra "Document Type" till "Dokument". Ändra "Spara i" läge och väljer en plats för den sparade PDF-fil, klicka sedan på "Apply" för att spara ändringarna, och "Scan" för att spara dokumentet som PDF.

4 Gå till en online OCR webbplats som Free OCR, gratis OCR Online eller Online OCR.

5 Klicka på "Välj fil" och sedan hitta din skannade PDF. Välj den och klicka på "Öppna" och sedan på "Överför". Formuleringen kommer att variera för varje plats, men processen är mycket samma. Online OCR verktyg kommer att skanna dokumentet och antingen låta dig ladda ner den nya redigerbar text dokument eller e-posta den till dig.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com