Hur man installerar XP på en Compaq Presario

December 6

Presario raden av Compaq-datorer har stationära och bärbara datorer. Compaq introducerade linjen i 1993 och det fortsatte efter Compaq samman med Hewlett-Packard 2002. Du kan installera och köra Windows XP på någon Compaq Presario dator som innehåller hårdvara som uppfyller eller överträffar systemkraven för XP. Innan du börjar att installera någon version av XP på din Compaq Presario, kontrollera att datorn uppfyller XP krav.

Instruktioner

1 Slå på Compaq Presario dator och ladda Windows XP-CD i DVD eller cd-enheten. Starta din Compaq-dator.

2 Tryck på "Enter" på tangentbordet när du ser en svart skärm som säger "Tryck på valfri tangent för att starta från cd-skiva." Tryck på "F6" när blue "Windows Setup" skärmen. Hit "Enter" på nästa sida som visas.

3 Tryck på "Enter" en gång när "Välkommen till installationsprogrammet" skärm kommer upp. Detta börjar installationen av Windows XP. Läs licensavtalet XP och tryck på "F8" för att godkänna villkoren.

4 Välj din Compaq Presario hårddisk från listan som visas på skärmen och trycker på "Enter" för att installera XP på den angivna hårddisken. Windows XP kopierar operativsystemets filer till Compaq hårddisk. Din Presario systemet startar när installationen är klar.

Tips

  • Koppla din Internet-anslutning när du installerar XP att blockera externa säkerhetshot och sabotageprogram.
  • Säkerhetskopiera data från din Compaq Presario innan du installerar XP, som installation kommer att radera befintliga data på enheten.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com