Hur man gör Video Play i en PowerPoint

December 5

Hur man gör Video Play i en PowerPoint


PowerPoint inte bara visa still grafik: Det kan också visa upp videoklipp. Eftersom video tenderar att vara en uppslukande upplevelse, bör videoklipp begränsas i antal och längd. Clips längre än en minut kommer att distrahera publiken från vad du säger och gör det svårare för dig att fortsätta din punkt. Typiskt, videoklipp fungerar bäst som introduktion material.

Instruktioner

1 Öppna en PowerPoint-presentation på den plats där du vill inkludera ett videoklipp. Välj bilden som du vill att videon ska spela.

2 Klicka på "Infoga" -fliken, klicka på pilen under "Video" knappen och välj "Video från fil." Bläddra till videofilen på datorn som du vill ha i presentationen och välj det. Klicka på nedåtpilen bredvid "Infoga" längst ned i dialogrutan. Välj om du vill att videofilen länkas genom att klicka på "Länk till fil"; annars kommer videoklippet bäddas in i PowerPoint-filen. Inbäddade videoklipp kommer att resa med presentationen om du sparar den och skicka den någon annanstans, men länkade filer möjliggöra en mindre PowerPoint filstorlek.

3 Välj om video spelas automatiskt eller när du klickar genom att välja lämplig knapp i dialogrutan som dyker upp. Du kan också ställa in hur videon spelas genom att klicka på "Film Verktyg: Formatera" fliken som visas när videofilen infogas. Till exempel, markera rutan för att göra det möjligt för video för att spela i fullskärmsläge eller slinga kontinuerligt tills du stoppar det.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com