Hur man installerar en extra hårddisk i en Dell 8100

January 6

Hur man installerar en extra hårddisk i en Dell 8100


När du får slut på hårddiskutrymme på din Dell 8100 skrivbordet kan du installera en extra hårddisk för att ge extra lagringsutrymme. Dell 8100 fall ger en extra hårddiskplats där du monterar enheten och anslut den till datorns moderkort. Även om du kan ta Dell skrivbordet till en dator reparation tekniker, kan du också installera hårddisken utan hjälp från en professionell.

Instruktioner

1 Ta bort skruvarna på kåpan med hjälp av skruvmejseln. Ta bort kåpan. Ta bort skruvarna från den främre luckan och skjut den av systemet. Detta exponerar enhetsfack för din Dell maskin.

2 Ta bort enhetsfacket från fallet. Under den befintliga huvudenhet, montera hårddisken till viken med skruvarna som följde med den nya hårddisken förpackningar. Skjut hårddiskplatsen tillbaka till målet.

3 Anslut den ena änden av hårddiskkabeln till moderkortet och anslut den andra änden till baksidan av hårddisken. Du kan identifiera var att ansluta hårddiskkabeln genom att följa anslutningen för den befintliga hårddisken. En intilliggande kontakten finns på moderkortet.

4 Fäst en kabel från strömförsörjningen på baksidan av hårddisken. Strömförsörjningen ger el till hårddisken för att den ska köras.

5 Skruva den främre luckan och fall tillbaka locket på datorn. Slå på datorn. Lägg märke till under startsekvensen att BIOS upptäcker nya hårddisk som är installerad på systemet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com