Hur man skapar ett organisationsschema i Office 2003

June 25

Många program i Microsoft Office 2003 suite kan användas för att skapa olika typer av diagram, inklusive organisationsscheman. Du kommer att behöva göra ett diagram så här om du vill göra en tydlig representation av organisationen & # 039; s ledningsstruktur. Du kan också anpassa diagrammet för att identifiera unika aspekterna av en viss organisation.

Instruktioner

1 Ladda Microsoft Word 2003 och klicka på menyn "Infoga". Peka på "Bild" och klicka på "organisationsschema."

2 Lägg till en etikett genom att dubbelklicka på rutan så att du kan skriva in text i det. Om du vill lägga till ytterligare en form under en befintlig form, klicka på objektet som kräver en underordnad och klicka på knappen "Infoga Shape" som finns i "Organisationsschema" i verktygsfältet.

3 Kopiera organisationsplan och klistra in den i önskad Office 2003-program genom att klicka på diagrammet så att du kan se gränsen omger diagrammet.

4 Högerklicka på någon del av gränsen och klicka på "Kopiera". Fylla på någon annan Office 2003-program och klicka på menyn "Redigera" för att komma till "Klistra in" i menyn. Klicka på "Klistra in" och diagrammet kommer att laddas in i programmet.

Tips

  • Du kan välja att ändra utformningen av organisationsschema genom att klicka på "Layout" -knappen på "Organisationsschema" i verktygsfältet.
  • Du kan också ändra stilen av rutorna genom att klicka på ikonen som ser ut som en blixt. Den "Organisationsschema" i verktygsfältet kommer att ta upp "Organisationsschema Style Gallery" där du kan välja bland de tillgängliga stilar.
  • Slutföra organisationsschemat innan du klistrar till andra Office-program 2003, så att du inte behöver backa med redigeringar mycket ofta.
  • När du slutföra diagrammet spara Word-dokument genom att klicka på "Spara som ..." i menyn "File", även om du planerar att klistra in den i ett annat Office-program 2003. På så sätt kan du enkelt göra ändringar i diagrammet i framtiden. Sedan kan du kopiera och klistra in den uppdaterade diagrammet igen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com