Hur man gör en befintlig Dusch en ångbastu

March 20

Hur man gör en befintlig Dusch en ångbastu


Människor besöker ofta gymmet för att uppleva en avkopplande ångbastu, men du kan enkelt göra det hemma gratis med mycket lite förberedelser. Turning en befintlig badrum och dusch i en ångbastu ger dig en uppfriskande plats som att fly efter en lång dag på jobbet eller springa ärenden. Det ger dig lugn och ro som en allmän bastu erbjuder utan publicitet; som ger dig lugn och ro att koppla av i total komfort.

Instruktioner

1 Tejpa en tjock handduk över ramen för någon av de fönster som kan vara i ditt badrum. Se till att stoppa materialet i handduken i varje skrymsle och vrå av fönsterkarmen. Detta förhindrar att luft kommer in och att fly från badrummet.

2 Rulla annan tjock handduk, på längden, för att skapa en tjock väv rör. Knuffa detta rör i sprickan mellan dörren badrum och golv. Om det behövs, använd maskeringstejp för att hålla den på plats. Efter långvarig exponering för värme och fukt kommer maskeringstejpen skala bort, men det håller upp tillräckligt länge för en 30 minuters ånga.

3 Placera en remsa av maskeringstejp längs alla kanterna av dörren badrum för att täta sprickorna.

4 Slå på badrum diskbänken, med enbart varmvatten. Placera en eller två doftljus på disken och dämpa badrum lamporna. Tänd ljus för atmosfär.

5 Fyll aluminium hink med krossad is och sätta tvättlapp i det. Placera skopan på din dusch dörr eller bredvid ditt badkar. Låt duschdraperi eller dörr öppen. Detta gör det möjligt för ånga för att fylla rummet snabbare.

6 Sikta din dusch huvudet nedåt och inåt, så att vattnet inte slår dig när du slår på den. Slå på endast varmvattnet. Parallellt med den rinnande sjunker vattnet, kommer uppvärmd dusch vatten hjälpa till att fylla badrummet med tjocka, böljande moln av ånga.

7 Sitt på din dusch golvet eller i badkaret med proppen unplugged så att vattnet inte fyller upp omkring dig i badkaret. Om det behövs, sitta på en handduk för komfort. Om detta är omöjligt att åstadkomma utan att skållas, placera dig på badrumsgolvet med en handduk eller matta under dig för komfort. Annars kan du sitta på toaletten för ånga session.

8 Dunk din hand, håller tvättlapp, i hinken med is. Få disktrasa våt med isvatten.

9 Gnugga kall, våt disktrasa i ansiktet, halsen och kroppen att stärka sig själv och skapa mer ånga som värme kontrast med isvatten på din hud.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com