Hur man kan bli av "Maple Story" och Blåskärm

July 29

Utförandet av en dator kan påverkas i hög grad av särskilda väsentligheter såsom hårddiskutrymme och mängden RAM-minne installerat på datorn. PC-spel som "Maple Story" installera var och en av sina komponenter direkt till en dators hårddisk. Dessa typer av spel ofta tar upp mer än en gigabyte utrymme och kan få datorn att krascha, vilket resulterar i vad några har kallat "The Blue Screen of Death." Om "The Blue Screen of Death" börjar visas ofta, kan permanenta skador på din dator uppstå. Genom att ta bort "Maple Story" och ändra några inställningar, "The Blue Screen of Death" får inte visas så ofta, om någonsin.

Instruktioner

Ta bort Maple Story

1 Klicka på "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet av skärmen. En meny visas. Klicka på "Kontrollpanelen." Ett annat fönster visas.

2 Klicka på "Program". Du kommer att omdirigeras. Klicka på "Program och funktioner." En lista över program som är installerade på datorn visas.

3 Bläddra igenom listan tills du når "Maple Story". Välj programmet och klicka sedan på "Avinstallera". Programmet kommer att tas bort.

Ta bort Blåskärm

4 Bestäm mängden RAM-minne i datorn. Denna information kan hittas i antingen dokumentationen datorn kom med eller på tillverkarens webbplats. När du får denna information, gör en anteckning i anteckningsblocket.

5 Avgöra om datorn har en tillräcklig mängd av RAM för att köra ordentligt. Till exempel Windows 7 kräver en gigabyte RAM-minne för att fungera effektivt medan Windows XP kräver endast 128 megabyte RAM-minne. Om datorn har en otillräcklig mängd RAM, kan detta vara orsaken till den blå skärmen fel. Kontakta tillverkaren av datorn och diskutera uppgradera RAM.

6 Uppdatera din version av Windows till den senaste versionen. Windows korrigerar ofta de frågor som leder till Blåskärm med olika uppdateringar. Besök den officiella webbplatsen Windows Update (se Resurser). Följ instruktionerna på skärmen, sedan starta om datorn.

Tips

  • Notera eventuella systeminställningar innan du ändrar något.
  • Vissa datorer kommer inte att tillåta dig att ta bort program om du är inloggad på datorn som administratör.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com