Hur man bygger Pussel Online

June 18

Den första pussel producerades av en gravör och kartritare vid namn John Spilsbury i 1760. Sedan dess sätta pussel tillsammans har varit ett populärt och roligt tidsfördriv för generationer av pussel älskare. Pusslet, heter eftersom bitarna skars med en sticksåg, görs genom att placera en bild på kartong och skära den i ett antal samverkande delar. Idag, tack vare den tekniska förmåga på Internet, kan du göra ett pussel på nätet med något mer än bilden av ditt val och en webbplats. Lär dig hur du kan göra dina egna pussel på nätet och även dela dem med familj och vänner.

Instruktioner

1 Gå till Jigsaw Planet (se resurser). Längst upp på sidan klicka på "Bläddra" -knappen och bläddra till den plats på din dator som innehåller den bild du vill använda göra ett pussel.

2 Till höger om fotoöverföring, skriv in namnet du vill använda för din egen pussel.

3 Välj "Avancerade inställningar" om du vill ställa in svårighetsgraden av ditt pussel, ställa in antalet bitar, diktera formen på bitarna, och bestämma rotationen. När du är klar, klicka på "Skapa" eller så kan du hoppa över "Avancerade inställningar" och helt enkelt klicka på "Skapa" för en standard pussel. Pusslet kommer att skapas för dig i rika 3D-grafik.

4 Sätt ditt pussel tillsammans och e-posta den till vänner och familj. Pussel du skapar kommer att stanna på kontot tills du raderar dem, synliga bara av dig och dem du har skickat länken till. Det finns ingen gräns för hur många pussel som du kan skapa.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com