Hur man ställer in ett PayPal kassan

December 19

Hur man ställer in ett PayPal kassan


PayPal Corp. kan vem som helst att kontrollera sina flödet av pengar för e-handelstransaktioner. Många företag har en online webbplats för inköp av sina produkter och tjänster. För att slutföra de sista transaktionerna i en order, krävs en kassan köpman. PayPal kan använda kontoprogrammeringsgränssnitt (API) referenser för att skapa ett medel för kassan som kallas "PayPal Express Checkout."

Instruktioner

1 Gå till paypal.com att aktivera ett PayPal företagskonto (se Resurser). Det finns en "Logga in" fönster vid öppnandet webbplats och välj "Registrera dig" länken. Följ instruktionerna på skärmen sign-up information och välj företagskonto när du uppmanas.

2 Öppna huvudsidan PayPal företagskonto. Logga in med användarnamn och lösenord.

3 Välj "profil" navigation längst upp på webbplatsen. Hitta kategorin "Kontoinformation". Välj "API Access" alternativet, sedan "Request API Credentials" och klicka på "Kom igång".

4 Välj "Credential Type" som "API signatur." Ett formulär visas för "API Credential Request." Fyll i formuläret i sin helhet och klicka på knappen "Skicka" när du är klar.

5 Kopiera användarnamn och lösenord som skapats för API-certifikat och sedan hämta certifikatets filen till datorn.

6 Applicera referenser för PayPal kassan till webbplatsen. Logga in på webbplatsen inställningar och tillämpa en ersättare kassan. Ange användarnamn och lösenord för API referens och ladda upp filen till webbplatsen som efterfrågas, sedan spara ändringarna. När du kommer till kassan klickar på knappen, kommer webbplatsen att riktas till PayPal för att slutföra transaktioner och när klar omdirigeras tillbaka till den ursprungliga webbplatsen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com