Adobe Download Problem

March 5

Adobe, ett teknikföretag som leder industrin inom grafisk och dokument teknik, har ett brett utbud av produkter, många av dem tillgängliga för nedladdning på sin webbplats. Men när du försöker ladda ner en Adobe-produkt, kan många problem uppstå. Istället för att ge upp, försök att felsöka själv med några vanliga lösningar.

Adobe Download Problem

Historia

Adobe började 1982, som grundades av två tidigare anställda i Xerox. Från och med utvecklingen av Postscript, har Adobes satsningar utökas till att omfatta många datorfunktioner. Illustrator, Photoshop och typ följde Hantera snabbt Postscript, och i början av 1990-talet Adobe Acrobat släpps för allmänheten. Idag, Adobe har många produkter inom många områden och är en branschledande inom dator programvara.

Olika typer av data

Adobe skapar en mängd olika produkter. Flera produkter centrum på grafikfunktioner, som ger upphov till Adobe Creative Suite. I detta programpaket, hittar du Acrobat Reader, Illustrator, Photoshop, Dreameaver, fyrverkerier, InDesign och Flash, bland flera andra program. Adobe ger också Digital Editions, Page Maker, Shockwave Player och Lightroom. Många av dessa produkter finns att köpa och ladda ned från nätet; Detta ökar chansen att du kommer att stöta på några nedladdnings problem med dessa Adobe-program.

Internetanslutning

Det finns flera anledningar till varför du kan ha svårt att ladda ner en Adobe-produkt. Din Internetförbindelse kan orsaka problem när du laddar ner. Om du inte kan ansluta, om hämtningen börjar aldrig eller om nedladdningen avbryts, prova att ladda ner från en annan webbplats, såsom download.com, Microsoft.com eller Apple.com. Om nedladdningen fortfarande inte, är det sannolikt ett problem med din Internet-anslutning.

Disk utrymme

En av de vanligaste problemen med att ladda ner Adobe-program är diskutrymme. Vissa Adobe-program tar upp en enorm mängd lagringsutrymme på grund av de omfattande grafiska behov och fillagring områden. Därför innan du börjar att ladda ner, kontrollera att du har tillräckligt utrymme för programmet. Om nedladdningen stannar i mitten av nedladdningen, ta bort oanvända program för att frigöra utrymme på hårddisken.

säkerhetsprogram

Antivirusprogram kan ofta störa en nedladdning. Dessa applikationer, och samtidigt skydda din dator från skadliga attacker, kan sätta upp brandväggar eller andra block som kan förhindra nedladdningen från att slutföra. Om du kör antivirus- eller antispionprogram, stänga den under processen. Om nedladdningen fortfarande inte kommer att slutföra, avinstallera programvaran förrän hämtningen är klar. Internet Explorer kan också blockera mjukvarunedladdningar med sin standard för högre säkerhet. Om du använder Internet Explorer, se till att säkerhetsnivån är satt till standardnivåer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com