Lägga till ett program på Facebook

January 23

Facebook är ett socialt nätverk som har upplevt stark tillväxt på kort tid. Du kan ansluta med dina vänner och familj eller gamla bekanta i en mängd olika sätt, inklusive meddelandesystemet och Facebook väggar. Men Facebook kan också vara en källa till underhållning samt anslutning när du lägger till program. Populära Facebook applikationer inkluderar zombie och vampyr spel, frågesporter, astrologi widgets och födelsedag kalendrar som hjälper dig att hålla koll på din älskade viktiga händelser.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto och navigera till det program som du vill lägga till. Om du inte har en bestämd tillämpning i sikte, kan du bläddra i App Directory tills du hittar en som du gillar. Klicka på ikonen för att gå till sin sida.

2 Klicka på "Gå till App" -knappen och Facebook kommer att ladda en lista med information om att ansökan skulle vilja komma åt.

3 Klicka på "Tillåt" för att lägga programmet och sidan kommer att förändras så att du kan börja använda din ansökan. Ansökan kommer sedan att guida dig genom installationen processen, om det finns.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com