Hur man skapar en RSS-flöde från din Facebook-gruppen

January 20

Facebook grupper tillåta användare med liknande gillar att dela kommentarer, idéer och tankar om en gemensam ämne. Facebook grupper kan vara öppet för allmänheten eller privat med endast ett fåtal medlemmar. I de flesta fall, medlemmar av en Facebook-grupp måste logga in på webbplatsen för att visa nya inlägg. Men om du har en webbplats för din grupp, eller en som medlemmar besöker ofta kan du skapa ett RSS-flöde från din Facebook-grupp. Ett RSS-flöde kan du visa inlägg från en Facebook-grupp på din webbplats och uppdatera dem automatiskt som medlemmar publicera på Facebook.

Instruktioner

1 Logga in på Facebook.

2 Klicka på länken "grupper" under din Facebook-profilbild. Klicka på namnet på Facebook-gruppen som du vill skapa ett RSS-flöde på din webbplats.

3 Leta upp Facebook-gruppen ID-nummer för gruppen i webbadressen för koncernens huvudsida. ID-numret för gruppen följer "id =" i webbadressen. Ett exempel Group ID liknar "id = 12302154125564." Registrera ID-numret på ett papper eller kopiera och klistra in den på ett nytt textdokument med hjälp av Anteckningar.

4 Klicka på "Start" och sedan "datorn". Navigera till HTML-fil som innehåller koden för den sida på din webbplats där du vill visa RSS-flöde. Öppna HTML-filen med Anteckningar eller text eller HTML redaktör för ditt val.

5 Placera markören på det ställe i HTML-koden där du vill RSS-flöde ska visas på webbsidan. Tryck på "Enter" för att skapa en ny radbrytning i koden.

6 Kopiera och klistra in följande länk i texten eller HTML-redigerare:

"Http://www.facebook.com/feeds/page.php?format=rss20&id=12302154125564"

Ändra värdet provet "12302154125564" till den verkliga Facebook Grupp-ID från gruppens huvudsida.

7 Klicka på "File" och sedan "Spara" på menyraden i redigerare för att spara ändringarna.

8 Navigera till admin inloggningssidan för ditt webbhotell kontrollpanelen. Logga in på kontrollpanelen med ditt användarnamn och lösenord.

9 Klicka på "File Manager" eller annan liknande namn länk i kontrollpanelen för ditt webbhotell konto. Namnet på verktyget varierar för vissa kontrollpanelen applikationer. Men de flesta webbhotell lista program som låter dig ladda upp filer till din server som "File Manager."

10 Klicka på "public_html" eller "www" mappen i fönstret File Manager för att öppna det och visa dess innehåll.

11 Klicka på länken "Ladda upp" eller "Överför fil" i menyn eller verktygsfältet i filhanteraren. I "Ladda" eller "Bläddra" fönstret, klicka på "Bläddra" -knappen.

12 Navigera till HTML-filen där du satt in Facebook RSS länk. Markera filnamnet och klicka sedan på "Ladda upp" eller "Spara" -knappen. Om du uppmanas med ett varningsmeddelande som frågar om du vill skriva över den befintliga filen, klicka på "Ja."

13 Vänta filhanteraren för att ladda upp den redigerade HTML-filen till din webbserver. Öppna en ny flik eller fönster, sedan skriva webbadressen för den nya webbsidan du upp till din server. När sidan visas i webbläsaren, bör RSS-flöde visar de senaste inläggen från Facebook-gruppen sidan. Om RSS-flöde är inte syns i webbläsaren genom att trycka på "F5" uppdatera sidan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com