Hur man spelar in en MP3 med Flash

April 24

Flash-filer är de som är i ett format som FLV. Flash-video spelas vanligen i webbläsaren när du tittar på videoklipp på sajter som YouTube eller Hulu. Dessa filer spela direkt i webbläsaren och är inte lättillgänglig när du inte är på webbsidan de spelar från. Om du vill spela in ljuddelen spelar med Flash i webbläsaren, och spara den som en MP3, kan du göra det med hjälp av kostnadsfria verktyg tillgängliga från webben.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera MP3 My MP3 Recorder. Välj "Stereo Mix" för inmatningsenheten i programmet. Börja spela Flash-video som du vill. Klicka på "Record" i Recorder program. Klicka på "Stop" när videon är klar. Klicka på "Kopiera" för att spara det du spelade som en MP3.

2 Navigera till ConvertFiles. Klicka på cirkeln bredvid texten "eller ladda ner den från." Klistra in webbadressen för Flash-video i textrutan intill texten. Välj "MP3 (endast ljud) under" Output Format ". Klicka på" Konvertera "och sedan klicka på länktexten som visas för att ladda ner MP3.

3 Öppna webbläsaren till Zamzar webbplats. Välj "Download Video" -fliken som är den andra fliken från vänster. Klistra in webbadressen för Flash-video i textrutan där. Välj "MP3" under "Konvertera till." Skriv in en e-postadress i "E-post" textrutan. Klicka på "Konvertera" och ett e-postmeddelande med MP3 av videon kommer att skickas till din e-postadress.

Tips

  • Se till att du laddar ner den senaste versionen av Flash Player för att se till att du kan spela Flash-filer på nätet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com