Hur skriver jag ut Transparent klistermärken med min skrivare?

May 19

Hur skriver jag ut Transparent klistermärken med min skrivare?


Även skrivare vanligtvis ut på vanligt vitt papper, de är ingalunda begränsad till detta. De kan skriva ut på papper i valfri färg, och de kan också skriva ut på OH-film. Vissa av dessa ark av transparent papper är faktiskt etikettark, och genom att använda dem kan skapa transparenta klistermärken. Många ark transparent klistermärke papper kommer färdigskurna i former såsom cirklar och rektanglar, men andra är omodifierad och kan manuellt klippa med sax.

Instruktioner

1 Ta reda på om din skrivare använder laser eller bläckstråleteknik. Detta är ofta anges på framsidan av skrivaren själv. Om du inte kan hitta den information där, se skrivarens bruksanvisning.

2 Förvärva transparent dekal papper som är lämpligt för din typ av skrivare. Vissa märken har specifika produkter för bläckstråleskrivare eller laserskrivare, medan andra är kompatibla med både. De flesta kontorsaffärer kommer att genomföra ett val och många sorter kan också köpas på nätet. Försök att hitta papper som passar dina behov. Till exempel, om dessa klistermärken är för utskick kuvert hitta ark som har färdigskurna i rektanglar.

3 Placera etikettpapper i skrivaren facket. I de flesta fall vill du etiketterna att vara vänd nedåt, skrivare vanligtvis ut på den sidan.

4 Öppna en ordbehandlare eller bildredigerare och försiktigt ordna data så det kommer att skrivas ut på rätt yta. Till exempel, om du skriver ut adresser för kuvert, se till att adresserna är placerade på ett sådant sätt att var och en faller perfekt på en av klistermärken. För att göra detta, använd en linjal för att mäta längden och höjden på klistermärken, liksom avståndet mellan dem. (Denna information kan också komma med arken klistermärke.) Många ordbehandlare och bildbehandlingsprogram har linjaler upptill och sidan av skärmen. Använd dessa för att mäta där din text skulle falla.

5 Skriv ut dokumentet. Med de flesta program, görs detta genom att klicka på Arkiv och sedan Skriv ut. Alternativt kan det helt enkelt vara en Utskriftsikon att du kan trycka på programmets verktygsfält. Det kommer att se ut som en skrivare med papper som kommer ut av det.

6 Kontrollera att vara säker på att skrivaren har skrivit ut etiketter på klistermärken. Om det missade, upprepa steg 4 med särskild uppmärksamhet på var du placerar data.

7 Om du använder en omodifierad klistermärke ark, skära klistermärken med en sax.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com