Systemkrav för Adobe Photoshop

October 27

Systemkrav för Adobe Photoshop


År 2013 började Adobe rör sig bort från eviga programvarulicenser med lanseringen av Creative Cloud, en prenumerationstjänst att använda sina populära program, inklusive Photoshop. Oavsett om du väljer att prenumerera på CC eller göra en större engångsinvestering och köpa äldre Creative Suite 6 version, har Photoshop relativt blygsamma minimikrav hårdvara och kan köras på de flesta datorer. Att bearbeta bilder snabbt, men du behöver en kraftfull processor och en stor mängd RAM-minne.

Minimikrav

Adobe Photoshop CC 2014 kräver minst Windows 7 med Service Pack 1 eller Mac OS X 10.7 eller senare. I Windows, behöver du en Pentium 4 eller AMD Athlon 64-processor eller senare, kör på minst 2 GHz. Dessa marker släpptes över ett decennium sedan, så nästan alla nya dator uppfyller detta krav. Mac behöver en 64-bitars flerkärniga Intel-processor. Photoshop tar upp 2 GB hårddiskutrymme - eller 3.2 GB på Mac - och du behöver minst 2 GB RAM. Din bildskärm måste ha en upplösning på minst 1024 x 768 pixlar, och om du har en diskret grafikkort, behöver det åtminstone 512 MB minne. Om du har integrerad grafik, drar datorn från systemets totala RAM för videominne. Slutligen behöver du en Internet-anslutning för att aktivera programmet och komma åt dess onlinefunktioner.

Rekommenderade specifikationer

Till skillnad från Premiere Pro och After Effects, inte Photoshop kräver 64-bitars system för att köras på Windows-datorer, men du behöver en 64-bitars system för att få tillgång till Photoshop video-redigeringsfunktioner. Photoshop är starkt beroende av processorn och RAM när du arbetar med bilder och Adobe rekommenderar att ha åtminstone 8 GB RAM och föreslår en CPU med sex kärnor. Om du har en solid-state drive in den som Photoshop testdisk att ytterligare förbättra programmets hastighet. Photoshop använder också grafikprocessorn när man arbetar med vissa effekter, såsom Gör flytande, så en bättre GPU kan förbättra prestanda.

licensierings Val

Adobe säljer två typer av Photoshop licenser. Om du vill använda den senaste versionen av Photoshop CC, du köper en prenumeration på Creative Cloud - antingen ensam Photoshop eller för hela Adobe sviten. I prenumerationen ingår automatiska uppdateringar med nya funktioner. Till exempel, Adobe lagt till nya oskärpa rörelseeffekter och en Focus Mask för porträtt i 2014. Om du föredrar en engångsköp, köpa Photoshop Creative Suite 6 i stället. Adobe inte längre lägger till nya funktioner till denna version, men du kan använda den på obestämd tid utan extra betalning.

Photoshop CS6 Krav

Som ett äldre program, har Photoshop CS6 lägre minimikrav än CC, gör det till ett bättre val för föråldrade datorer. Framför allt kommer CS6 köras på Windows-system till Windows XP med Service Pack 3 eller Mac OS tillbaka till 10.6.8. CS6 har inte en 2 GHz minimikrav på processorhastighet och använder mindre RAM och hårddiskutrymme - 1GB vardera på Windows, eller 1 GB RAM och 2 GB hårddiskutrymme på Mac.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com