Hur man köper en skrivare för hemmabruk

November 17

Hur man köper en skrivare för hemmabruk


Att välja rätt skrivare för hemmabruk kan vara irriterande - det finns så många att välja mellan det är svårt att avgöra vilken typ och funktioner du vill ha. Att veta hur man väljer en skrivare för hemmabruk kräver att veta vilka typer av skrivare, hur de fungerar och vad varje typ kan göra bäst.

Instruktioner

1 Hur man köper en skrivare för hemmabruk

Titta på bläckstråleskrivare. Dessa skrivare använder bläckpatroner - typiskt, en för färg och en för svart - och skrivhuvudet rör sig fram och tillbaka, tvingar bläck på papperet. Ink-jet är den vanligaste typen, och kostar mindre att köpa än lasermodeller. De kan skriva ut text, grafik och bilder.

2 Hur man köper en skrivare för hemmabruk


Titta på laserskrivare. Dessa skrivare använder en tonerkassett och bilden produceras med en laserstråle. Även om det inte vanligt, kan laserstrålar bli icke-justerade och behöver service. Laserskrivare kosta mer än bläckstrålemodeller, och vanligtvis bara skriva ut svart bläck text. Men bläckkostnaderna är lägre än med bläckstrålar.

3 Bestäm vad det kostar att driva skrivaren. För bläckstrålar, är det bläckpatronerna; för lasrar, är att tonerkassetterna och trumenheten.

4 Jämför skrivare för de uppgifter de kan utföra. Det finns en enda funktion skrivare, allt-i-ett multifunktionsskrivare och fotoskrivare. Om du behöver en fax / scanner / skrivare / kopiator, då multifunktionsskrivare är det bästa valet. Om du bara behöver något att skriva din dator dokument kommer alla bläckstråle- eller laserskrivare fungerar. Om du skriver ut endast bilder kan du spara lite utrymme på skrivbordet genom att välja en specialiserad fotoskrivare (men de vanligtvis ut foton endast upp till fyra med 6 inches).


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com