Så att ta isär en Canon I850 Bläckstråleskrivare

November 11

Canon I850 är fotoskrivare är kapabel att producera högupplösta bilder samt utskrift annan grafik och text. Även Canon inte rekommendera att ta sina skrivare isär, kan du kanske att lösa vanliga skrivarproblem, såsom problem med bläckpatroner eller felaktiga pappersrullar, genom att utföra reparationer själv. Om du gör ett misstag och orsaka ytterligare skador på skrivaren, kommer du garantin Canon ger ogiltig.

Instruktioner

1 Stäng av skrivaren. Koppla bort den från eluttaget och datorn.

2 Leta reda på sex små springor mellan de övre och nedre delarna av fallet på baksidan, framsidan och sidorna av skrivaren. Slitsarna är märkta med pilar.

3 Placera en platt skruvmejsel i vart och ett av spåren och tryck försiktigt för att låsa upp plastfästet inuti. Lyft upp ärendet bort från skrivaren som du låser upp varje konsol tills toppen är helt gratis.

4 Ta bort de fyra skruvarna som håller bläckkassetten till det inre av skrivaren. Dra färgpatronenheten bort från resten av skrivaren. Koppla kabeln som förbinder bläckpatronerna till skrivarens kretskort för att ta bort enheten helt.

5 Ta bort de två Phillips skruvar på vardera sidan av skrivarens valsenheten. Koppla loss ledningsanslutnings rullen till kretskortet för att ta bort den helt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com