Hur man kontrollera hur många bakåtlänkar en webbplats har

March 1

Hur man kontrollera hur många bakåtlänkar en webbplats har


Bakåtlänkar per definition är länkar som pekar tillbaka till en viss webbplats. De är också kända som inkommande länkar, eller inlinks. Antalet backlinks en webbplats har spelar en viktig roll i hur webbplatsen kommer att rankas i sökmotorerna. Denna artikel kommer att lära dig hur man ta reda på hur många backlinks en webbplats har.

Instruktioner

1 Logga in på http://www.yahoo.com.

2 Skriv följande kommando i sökfältet: länk: http: //www.examplesite.com. Ersätt "examplesite.com" med den faktiska webbplats som du forskar. Kom ihåg att sätta "http: // & quot; innan webbadress, eftersom Yahoo inte kommer att återvända rätt resultat utan det.

3 Klicka på "Web Search".

4 Yahoo kommer att återvända antalet sidor som finns i sitt index, liksom antalet bakåtlänkar (aka inlänkar) oavsett plats du skrev in. Om du vill se den totala mängden bakåtlänkar till varje sida av en viss webbplats (inte bara dess hemsida), klicka på pilen bredvid "till". Det kommer att ge dig möjlighet att se inlänkar endast till den angivna webbadressen ( "Bara denna URL"), eller till hela webbplatsen ( "Hela webbplatsen"). Välj "Hela Site" för att få ett totalt antal länkar för hela platsen.

Tips

  • Länkar ständigt indexeras och de-indexerade hela tiden av sökmotorerna, så oavsett antal Yahoo ger dig kommer alltid att vara något av en approximation.
  • Försök inte detta med Google. Google räknas inte så många länkar som Yahoo gör, så att du ser bara en bråkdel av den verkliga bakåtlänkar en webbplats har om du använder Google istället för Yahoo.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com