Hur att hitta min Dynex Webcam Typ

February 23

Hårdvara kommunicerar med operativsystemet på drivrutiner. Dynex webbkameror komma med en cd-skivan som installerar de nödvändiga drivrutinerna till operativsystemet. Enhetshanteraren är ett system verktyg som låter dig visa och hantera enheter som är installerade på datorn. Om du inte känner till Dynex webbkamera produktmodell, kan du slå upp det med hjälp av Enhetshanteraren. Om detta verktyg inte visa hela modellnamn, kan du slå upp webbkamera i Dynex produktkatalog.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och skriv "dev" utan citationstecken i sökrutan. Välj "Enhetshanteraren" från sökresultaten.

2 Klicka på pekaren bredvid "bildenheter" för att visa drivrutinen för Dynex webbkamera. Om det fullständiga namnet på webbkameran modell inte finns med i listan, öppna en webbläsare och gå till DynexProducts.com webbplats.

3 Välj "Produkter" och klicka sedan på "datorer." Klicka på knappen "Visa Avvecklade produkter". Under "Hjälp mig att hitta min produkt," klicka på "Visa alla".

4 Håll ned "Ctrl" och tryck på "F" för att öppna "Sök" eller "Sök" funktion. Skriv "cam" utan citationstecken i sökrutan.

5 Jämför din Dynex webbkamera till den första produkten hittades. Om modellerna inte matchar utseendet, tryck på "Enter" och jämföra kameran till nästa resultat.

6 Upprepa ovanstående steg tills du hittar en identisk match. Välj produkt för att visa webbkameran detaljer eller ladda ner drivrutinen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com