Hur man använder McAfee Host Intrusion Prevention

March 20

McAfee Host Intrusion Prevention (HIP) antivirusprogram är utformad för att skydda ditt system från bara om någon oönskad aktivitet. Det fungerar genom att sätta beteende regler, identifiera inkräktare och installera en brandvägg.

Instruktioner

Installera McAfee HIP

1 Se till att ditt system har minimikraven för att köra McAfee HIP antivirusprogram. Detta kommer att variera beroende på vilken version av programmet, så kontrollera din bruksanvisningen.

2 Installera rätt ePolicy Orchestrator för ditt system innan du försöker installera McAfee HIP.

3 Se till ePolicy Orchestrator är stängd och klicka på installationsprogrammet. Acceptera licensavtalet och klicka på "Install" för att starta.

4 Starta om datorn och öppna ePolicy Orchestrator igen. Nu ska höften komponenter vara synliga och redo att gå.

5 Migrera nuvarande brandvägg, om det behövs. McAfee HIP antivirusprogram kan du infoga vissa inställningar från din gamla brandvägg till det nya som McAfee installeras för dig. Se bruksanvisningen för instruktioner om hur man gör detta med din nuvarande konfiguration.

Manövrera McAfee HIP

6 Använd ePolicy Orchestrator för att övervaka aktivitet på olika datorer i systemet distribuera HIP kunder att ta hand om problem. Du kan visa rapporter om eventuella viktiga frågor och se vad programmet gjorde att stoppa dem.

7 Se till att din brandvägg är korrekt konfigurerad. Kanske standardinställningarna McAfee ger är tillräckligt bra för dina behov. Men om du är orolig för säkerheten, kanske du vill göra vissa justeringar.

8 Har en beräkningspolicy för varje dator i systemet. Som operatör för McAfee HIP antivirusprogram anger du gränserna för beteende i nätverket. Eftersom McAfee är flexibel, kan du bestämma om du vill genomdriva er politik för någon klient vid varje given tidpunkt.

9 Blockera program som inte ska köras i nätverket. I ett jobb eller hemmiljö, kan det vara nödvändigt att begränsa vad som kan köras för säkerhets- eller produktivitetsskäl. Du kan konfigurera McAfee HIP att stoppa alla olagliga program körs.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com