Så här uppgraderar Quickbooks Software

February 15

Så här uppgraderar Quickbooks Software


Som med varje förfarande i att använda SPCS, det finns mer än ett sätt att utföra samma uppgift. Uppgradering SPCS är extremt lätt och har endast ett fåtal varningar som går med det. Du måste fråga dig själv om att uppdatera programvaran är nödvändigt (dvs har du några löner eller handelsfartyg kreditkort abonnemang med Intuit?), Avgöra vilken metod du använder för att uppdatera (butik köp eller ladda ner från SPCS webbplats) och verifiera korrekt version (Pro, Premiere eller Enterprise) som du måste uppgradera.

Instruktioner

1 Kontrollera att en uppgradering är nödvändig. Intuit, tillverkare av Quickbooks, rekommenderar att uppgradera sin programvara vart tredje år. Alla löner, handels- och andra tjänster som erbjuds via SPCS upprätthålla användbarhet genom det tredje året. Vid utgången av det tredje året, kommer funktionerna fortfarande att fungera, men kundservice och alla programuppdateringar upphör. Din 2010 års version av Quickbooks kommer att fortsätta att arbeta oberoende av vilket år det är, men maj 2014 alla programuppdateringar och patchar upphör. Om du använder lönetjänster, kreditkortsbearbetning eller någon annan Intuit tillhandahållna tjänsten via SPCS, måste du uppgradera programvaran.

2 Köp en ny version av Quickbooks på en butik. När du installerar en ny version av Quickbooks programvara, oavsett om det köps i en butik eller inte, kommer installationsguiden söka upp de gamla Quickbooks filer och uppmana dig att uppgradera dessa företag filer till den nya versionen installeras. Det är en enkel process att följa steg-för-steg-instruktioner om guiden.
Detta är inte alltid det mest ekonomiska sättet att köpa en uppgradering. Inköp från en butik är att betala fullt pris för en ny programpaketet. Det är ett billigare alternativ som är lika effektiv och lite snabbare också.

3 Ladda ner uppgraderingen från Quickbooks webbplats länken inbäddad i programvaran. På hemsidan för Quickbooks fil finns en avdelning för företagsinformation. Det kommer att bli en ikon längst ned på det avsnittet som läser, "Intuit.com Services". Klicka på ikonen och Quickbooks webbsida öppnas. Klicka på fliken som heter "Produkter och tjänster", och du kommer att se möjlighet att köpa den senaste versionen av Quickbooks programvara.

Hela programvarupaketet kostar $ 30 eller mer än uppgraderingen, så se till att du väljer fliken "Upgrade" och inte "New" -fliken. Om din version av Quickbooks är mer än tre år gammal och du försöker uppgradera, beroende på hur gammal din nuvarande version är, kan det finnas kompatibilitetsproblem som måste övervinnas. Kontakta kundtjänst via telefon (1-888-246-8848) eller chatt och kontrollera att detta vann & # 039; t vara fallet för dig.

4 Kontrollera att du uppgraderar till rätt version av rätt år. Om du använder en tidigare år & # 039; s version av Quickbooks Premiere eftersom du använder restorder eller inventering spårning, måste du uppgradera till det nya året & # 039; s version av Premiere. Du kommer inte att kunna konvertera från Quickbooks Premiere till SPCS Pro utan att förlora data och orsakar några fel i den nya uppdaterade bolaget fil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com