Hur man kör en DAA fil

July 26

Hur man kör en DAA fil


En fil som har "DAA" förlängning är en skiva bildfil skapas av PowerISO programmet. En DAA skivbild används för att komprimera hela innehållet på en skiva i en mindre fil som lättare kan överföras mellan olika datorer. DAA fil kan innehålla en fil eller flera filer och de kan vara av vilken filtyp från körbara programfiler till enkla webbgrafik. För att köra en DAA fil måste du först extrahera den med hjälp av PowerISO programmet.

Instruktioner

1 Ladda ner PowerISO programmet (se Resurser) och följ sedan installationsanvisningarna som visas på skärmen.

2 Hur man kör en DAA fil

Öppna upp PowerISO programmet när installationen är klar igång. Leta reda på knappen "Lägg till" ligger på verktygsfältet längst upp i programmets fönster. Klicka på knappen och klicka sedan på "Add File" alternativ från rullgardinsmenyn som visas på skärmen.

3 Hur man kör en DAA fil


Klicka på ikonen för en skiva med en pil bredvid det märkas som "Extract". Klicka på "OK" och sedan vänta på PowerISO programmet för att slutföra sin fil utvinningsprocessen.

4 Klicka på "Spara" -knappen direkt till vänster om den "Lägg till" -knappen. Hitta den plats där du vill att de extraherade filerna ska sparas. Klicka på mappnamnet och klicka sedan på "Spara" knappen längst ned till höger i fönstret.

5 Stänga PowerISO programmet. Öppna din "Den här datorn" -ikonen på skrivbordet. Navigera till den mapp där du sparade innehållet i den extraherade DAA filen. Hitta specifika extraherade filen du vill öppna och dubbelklicka på den.

Tips

  • Om du vill använda DAA filen som en skivavbild att köra som det skulle med en vanlig CD kan du montera bilden på en tom skiva. Sätt in en tom CD-R i CD-RW-enhet och klicka sedan på knappen "Bränn" i stället för "Extract" -knappen. När du sätter den CD i en skivenhet från den punkten och framåt datorn automatiskt öppna och köra innehållet på skivan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com