Felsökning av HP7600

October 9

HP 7600 är en allt-i-ett-skrivare som tillåter användare att skriva ut och skanna dokument. Om du har problem med din HP 7600, kan du göra flera saker innan du skickar den tillbaka för service. De vanligaste problemen omfattar out-of-date programvara, nätverksproblem och pappersstopp på systemet. Du behöver inte vara en HP-tekniker för att få din skrivare fungerar korrekt igen --- du kan göra det själv med lite krångel.

Instruktioner

Uppdatera programvaran

1 Öppna webbläsaren och gå till "HP" hemsida (se Resurser).

2 Klicka på den plattform du kör på ditt system. Till exempel, om du kör Windows, klicka på länken "Windows".

3 Klicka på den uppdaterade versionen av programvaran från listan över firmware och vänta på att ladda ner till din dator.

4 Klicka på "Installer.exe" fil för att ladda installationsprogrammet. Följ instruktionerna för att installera programvaran på din dator.

5 Anslut 7600 till USB-porten på datorn för att starta utskriften.

Nätverk skrivaren på OSX

6 Klicka på "Finder" ikonen längst upp i fönstret. Klicka på "Systeminställningar" -ikonen från menyn. Klicka på ikonen "Nätverk" och klicka sedan på "Nästa" för att visa nätverksportarna.

7 Klicka på "Airport" rutan och avmarkera "Internt modem" och "inbyggd Ethernet" lådor. Klicka på "Lock" ikonen för att spara ändringarna. Öppna Safari program och skriv ditt nätverk IP i "URL" bar. Tryck på "Enter" för att öppna den inbyggda webbservern.

8 Klicka på "IP-konfiguration" -ikonen och klicka sedan på "Automatic IP" -ikonen. Klicka på fliken "Avancerat" och välj ditt hemmanätverk från de alternativ som visas.

9 Klicka på "infrastruktur" -ikonen under "Nätverksinställningar" och ange ditt lösenord i fältet. Välj "Kompatibilitet" som du använder och klicka sedan på "Apply".

10 Öppna "HP Setup Assistant" och klicka sedan på "skrivarinställningar" -ikonen. Välj din skrivare i listan och klicka sedan på "Lägg till" knappen för att lägga till skrivaren till nätverket.

pappers~~POS=TRUNC

11 Kontrollera mataren på skrivarens framsida för tomma papper. Om mataren är tom, lägga mer papper i mataren. Placera inte mer än 25 ark i mataren.

12 Återställ skrivaren genom att trycka på "Power" -knappen för att slå på skrivaren.

13 Koppla bort strömförsörjningen från skrivaren och koppla in den igen efter 15 sekunder. Tryck på "Power" -knappen för att helt återställa skrivaren.

14 Kontrollera mataren och skrivaren slut på papper som fastnat. Använd fingrarna för att ta bort papperet. Gå tillbaka till datorn och försök skriva ut igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com