Hur man bygger en webbplats som MySpace gratis

May 4

Sociala nätverkssajter som MySpace och Facebook är super-populära. Men kanske för att de är så populära, vissa användare att hitta sina egna webbplatser förlorade i det stora samhället. Om du har ett specifikt syfte för att föra människor samman - ett företagsnätverk, en klubb, en webbplats tillägnad ditt favoritband, finns det ett alternativ. Du kan skapa din egen socialt nätverk som fungerar som MySpace, i mindre skala. Och det är helt gratis.

WackWall låter site-byggare skapa en grundläggande socialt nätverk på bara några minuter, ingen HTML erfarenhet som krävs. Byggare har en rad tilläggsfunktioner att välja mellan, inklusive webbchatt, bloggar, forum, media och mer. Det är enkelt att använda WackWall mallar, och du kan även ändra din sida i CSS för verklig anpassning.

Instruktioner

1 Gå till WackWall hemsida och gå upp - det tar bara några sekunder. När du blir medlem kommer WackWall guida dig genom webbplatsen-byggprocessen.

2 Det första steget du tar är att namnge din nätverkssajten och skapa en beskrivning. Om det är en grupp med ett särskilt ändamål, se till att namnet återspeglar syftet så din målgrupp kan hitta den. Gör din beskrivning kort och enkelt.

Du kommer också avgöra om du vill att din webbplats för att vara 18+ för vuxna, och om du vill att webbplatsen ska isoleras och inte tillgängliga för oönskad allmänheten.

3 Webbplatsen kommer att ta dig igenom alla stegen i själva bygga. Funktioner som nämns ovan som musik och video, gemenskap kalendrar, RSS och mer kan tillsätts med en enkel dra-och-släpp-funktion.

4 Nu ska du välja en mall. Men det finns inte så många mallar att välja mellan, de är alla polerade och väl utformad, och du är säker på att hitta ett utseende som passar.

När du väljer din mall, kommer din webbplats startar automatiskt.

Din huvudsidan redan har en brevlåda, fotoöverföring och meddelande inlägg. Den har ett avsnitt som visar och medlemmen aktivitet, liksom en kommentar vägg. På toppen nav du se ytterligare sidor för medlem info, fotosamlingar, chatt och administration.

5 Vid denna punkt, har din webbplats redan en rad funktioner, men om du vill lägga till mer, bara att gå till sidan Administratör uppifrån navigering. Vid admin sida hittar du områdesförvaltning, funktionsinställningar och konfiguration.

6 Ytterligare tilläggsfunktioner kan hittas i Funktioner / Layout sektionen. Du kan lägga till webbkamerachatt, ett forum, bloggar, video, och platsen nyheter.

7 Om du vill ändra utseendet på webbplatsen, gå till utseendet sektionen. Detta låter dig ändra textstil, ger olika färger för att funktionen sektioner. Du kan ladda upp grafik, ikoner och avatarer. Om du har några HTML-kunskaper, kan du gå direkt till källan och ändra CSS-koden.

8 När du har skapat din webbplats lagt till alla dina funktioner och fast utseende och känsla, är du redo att berätta för världen, eller ett fåtal utvalda personer, om din webbplats. Gör ett massutskick genom admin webbplats eller e-post individer från din egen kontaktlista. Lägg sidans adress till din e-signaturer. Och se till att främja din egen personliga nätgemenskap på sociala nätverkssajter som du redan tillhör.

Det är allt som finns att det, nu är du upp och nätverk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com