Hur man använder Nero 8 sträcker sig över flera DVD-skivor

July 5

Medan Nero Burning Rom verktyg, som oftast används för att bränna i Nero 8, stöder inte spänner av skivor, gör den medföljande BackItUp verktyget. Nero BackItUp kan en användare att köra schemalagda och manuella säkerhetskopior av en mängd olika medietyper. Eftersom verktyget används främst som backup-mjukvara, är det avsett att begära en ny DVD från användaren varje gång den tar slut på utrymme under säkerhetskopieringen. Du kan spänna hela bibliotek av data över så många DVD-skivor som är nödvändigt med hjälp av detta verktyg.

Instruktioner

1 Starta Nero Start genom att välja den från menyn "program" eller genom att dubbelklicka på ikonen för Nero på skrivbordet. Klicka på "Nero BackItUp" i menyn i programlistan för att starta BackItUp verktyget.

2 Klicka på "File Backup" -knappen från huvud BackItUp skärmen. Markera kryssrutorna bredvid de filer och mappar som du vill säkerhetskopiera. Klicka på knappen "Starta filbackup" när du har valt alla filer som du vill bränna till DVD-skivor.

3 Välj din DVD-brännare i listan över enheter i "Target" rullgardinslistan. Välj "DVD" från "Disc Type" rullgardinslistan. Lägga till ett namn ryggen upp och klicka på "Nästa" för att visa en översikt över din säkerhetskopia.

4 Sätt din första tom, oformaterad DVD-R i DVD-brännaren och klicka på "Backup" knappen för att börja bränna dina filer. När "Väntar på skiva" dialogrutan dyker upp, byt ut brända skivan med en annan tom, oformaterad DVD-R för att fortsätta den brinnande processen tills den är klar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com