Hur man justerar min LG L196WTQ monitor

September 22

LG L196WTQ är en aktiv matris LCD datorskärm. Den rymmer en analog ingång med D-sub-kontakt port eller en digital ingång med DVI-kontakt port. Du kan också ansluta två datorer till monitorn och välja vilken ingångsport är aktiv. Du gör justeringar av monitorns inställningar med de fem knapparna längst ned till vänster på skärmen. Det finns en etikett för varje knapp på undersidan framtill på bildskärmen.

Instruktioner

1 Tryck på "EZ Zoom" -knappen, som är knappen närmast till vänster sida av skärmen för att ändra skärmupplösningen. Varje gång du trycker på knappen kommer inställningen för upplösningen bläddra till nästa tillgängliga alternativet. Välj en lägre upplösning för att göra objekt och text på skärmen visas större.

2 Lås bildskärmsinställningarna genom att hålla knappen "Meny" i ungefär tre sekunder. "OSD Låst" visas på skärmen. Upprepa steg för att låsa upp skärmen.

3 Tryck på "+ Source" för att växla mellan D-Sub och DVI-ingång om du har två datorer som är anslutna till bildskärmen.

4 Justera bildstorlek, position och driftsparametrar på skärmen med hjälp av On-Screen Display: Tryck på knappen "Meny" för att starta. Tryck på "+" och "-" för att bläddra igenom OSD alternativ och tryck på "Auto / Set" för att få upp undermenyn. Tryck på "Meny" -knappen en gång för att återgå till huvudmenyn och två gånger för att avsluta OSD.

5 Välj "Bild" menyn för att ändra ljusstyrka, kontrast och gammainställningar. En hög gamma inställningen kommer att orsaka bilderna ska visas vitaktiga och en lägre inställning kommer att få dem att kontrastera starkare.

6 Välj "Color" menyn för att ändra de röda, gröna och blå inställningar för att anpassa skärmfärgerna. Tre färg förinställningar tillåter snabba förändringar.

7 Välj "Position" undermeny för att ändra den horisontella och vertikala skärmposition.

8 Använd "Tracking" undermeny för att göra ändringar som påverkar stabiliteten skärmen. Du kan ställa in klockan fas och skärpa i denna meny för att skärpa bilden och ta bort vertikala streck eller ränder på skärmen.

9 Välj "Setup" undermeny för att ändra standardspråket, OSD-position, vitbalans och strömindikatorn. Du har också tillgång till alternativet att återställa fabriksinställningarna i den här menyn.

10 Välj "Flatron F-motor" menyn för att anpassa inställningarna för bildvisning. Du kan välja mellan text och film och kan även justera ljusstyrkan, klarhet förstärkare och färghantering. När i denna meny kommer skärmen att visa före och efter bilder, så att du kan se vad förändringarna kommer att göra.

Tips

  • Menyalternativ kommer att variera något beroende på om du använder analog eller digital anslutning.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com