Hur får jag en POP3-server att svara?

November 8

Hur får jag en POP3-server att svara?


När du vill ha ett snabbare sätt att verifiera din e-postadress lösningen är att använda ett datorprogram som ansluter till e-postservern, synkroniserar e-postmappar och låter dig veta när du har nya meddelanden. Du kan också ordna e-postmeddelanden i mappar baserat på regler som du anger. Detta kan du enkelt hitta en e-post när du behöver det eller svara på någon e-post direkt från programmet. E-postservern måste ha POP3-teknik, vilket innebär att det låter programmet ansluta till servern och få data som den behöver från den. För att få POP3-servern att svara och skicka e-post, måste du konfigurera POP3 och SMTP-inställningar korrekt.

Instruktioner

1 Öppna Outlook, gå till "Verktyg" och klicka på "Kontoinställningar". Vänta ett nytt fönster för att öppna upp och klicka på "Nytt".

2 Välj "Microsoft Exchange POP3, IMAP eller HTTP" och klicka på "Nästa". Vänta ett nytt fönster att visas och välj "Konfigurera serverinställningar manuellt." Klicka på Nästa för att fortsätta.

3 Välj "Internet-e-post" och klicka på "Nästa". Vänta tills inställningsfönstret visas. Skriv in dina personuppgifter. Skriv in serverinställningar som du fått av Internet-servern i "POP3" alternativet. Om du inte har denna information ring din Internetleverantör och be om POP3 information. Detta vanligtvis är något liknande "pop3.mail. (Service Provider) Com." Mata in SMTP-inställningar som också ges till dig av e-postservern leverantör. Detta kommer att vara något i stil med "smtp.mail (Service Provider) com." Ersätt (Service Provider) med namnet på din e-postleverantör. Fyll i din e-post-ID och lösenord i rutorna. Välj "Kräv SPA" och klicka på "Fler inställningar."

4 Gå till fliken "Avancerat" och välj "Den här servern kräver en krypterad anslutning (SSL)" Om din server inställningar komma med ett portnummer. I de flesta fall inkommande server (POP3) för en krypterad förbindelse sätts till 995 och SMTP-inställningar är inställda på standard 25 eller 465. Välj SSL som krypteringstypen under "Använd följande typ av krypterad anslutning."

5 Navigera till "Utgående server" -fliken och välj "utgående servern (SMTP) kräver autentisering". Välj "Logga in med hjälp av .." och mata in ditt e-användarnamn och lösenord. Klicka på "OK" och vänta på huvudfönstret i programmet att dyka upp igen. Klicka på "Testa anslutning" och "Finish" för att slutföra processen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com