Hur man installerar ett AirPort-kort G3

August 13

Flygplats är namnet på Apples trådlös teknik. En AirPort-kort installerat på en Mac G3 gör det möjligt för användaren att ansluta till trådlösa nätverk. Om G3 dator inte har ett AirPort-kort, är installationen ett minimalt invasiva förfarande som vem som helst kan utföra för att dra nytta av Wi-Fi.

Instruktioner

1 Stäng av datorn. Ta bort alla externa kablar eller strömförsörjningen.

2 Avlägsna G3 iBook batteri genom att sätta in ett mynt i den slitsade skruven på baksidan av den bärbara datorn. Vrid ett kvarts varv åt höger. Lyft bort batteriet.

3 Återställa datorn vänd uppåt, och lokalisera tangentbordslåsningen mellan F5 och F6 "Num Lock" -tangenten. Vrid skruven med en platt skruvmejsel medurs för att öppna.

4 Leta reda på plastflikarna ligger på den övre raden på vänster och höger sida av tangentbordet. Lyft båda samtidigt för att underlätta tangentbordet uppåt och bort från den bärbara datorn. Lägga ut det på handlovsstödet. Tryck på en metallyta inuti datorn.

5 Fäll upp bygeln. Anslut G3 antenn till det lilla hålet i AirPort-kort.

6 Rikta in kanten av AirPort-kortet med guiderna i facket. Sätt i AirPort-kort med AirPort ID-numret uppåt. Säkerställa att den är under bygeln.

7 Tryck ned bygeln för att säkra kortet.

8 Byt ut tangentbordet, låsa det för att säkra kortet. Sätt tillbaka batteriet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com