Hur konvertera en 2D-bild till en 3D-animerade GIF

July 1

Hur konvertera en 2D-bild till en 3D-animerade GIF


Som en tecknad film, innehåller en animerad GIF flera bilder som snabbt rör sig i ordning för att visa rörelse. De är enkla att göra och lägga till en touch av multimedia på annat sätt statiska webbsidor. Webbdesigners använda dem för att dra uppmärksamhet till vissa delar av webbsidor, liksom att framhäva text genom uttryckssymboler. Genom att använda grafikredigerare för att konvertera dina 2D-bilder till 3D, sedan besöka en animerad-GIF making webbplats kan du skapa 3D-animerade GIF som är attraktiva och iögonfallande.

Instruktioner

Konvertera 2D-bilder till 3D

1 Öppna bilden i en grafisk editor som har funktionen att skapa 3D; Adobe Photoshop är ett av de få som gör det. Markera lagret (s) som du vill konvertera till 3D.

2 Välj en form, såsom en sfär eller kub för att vända det lagret till 3D. I Adobe Photoshop, klicka på "Välj 3D" och sedan "Ny form från lager," välj sedan en form.

3 Spara 3D-bilden i ett format som behåller 3D-innehåll eller exportera den till en 3D-filformat. I Photoshop, klicka på "File" och sedan "Spara". Skriv in ett filnamn och klicka sedan på "Spara". Detta kommer att spara den som en PSD. Att exportera filen i ett 3D-filformat, klicka på "3D" och sedan "Export 3D-lager." Välj "U3D" eller "KMZ." Skriv in ett filnamn och klicka sedan på "OK".

4 Upprepa steg 1 till 3 för de andra bilderna du vill i din animerade GIF-sekvens.

Skapa animerade GIF

5 Besök en animerad GIF-making webbplats (se Referenser).

6 Klicka på "Välj fil". Välj din fil och klicka på "Öppna". Upprepa detta steg för alla de andra bilderna du vill ska visas i animerade GIF-sekvens.

7 Välj storleken på din bild och den hastighet med vilken du vill rotera genom bilderna.

8 Klicka på "Skapa animering."

Tips

  • Om du inte gillar någon av 3D formar ditt program ger dig, skapa ditt eget genom att lägga till egna former till formen menyn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com