Hur man använder en Belkin Pre-N

July 3

Hur man använder en Belkin Pre-N


En Belkin Pre-N är en typ av router som låter dig surfa på webben trådlöst och ansluta andra enheter såsom skrivare och mobiltelefoner utan att använda några kablar. Denna router är underhållsfritt, men du kan behöva trycka på "reset" knappen efter ett strömavbrott. När du har din Belkin router installerat kan du börja använda den genom att ansluta dina andra enheter. Routern kommer att pågå så länge den är ansluten till ett utlopp och du har en dedikerad Internet-anslutning.

Instruktioner

1 Stäng av brandvägg anslutning på din dator. Placera cd-skivan Belkin Pre-N i skivenheten.

2 Följ instruktionerna på skärmen för att installera Belkin router programvara. Fortsätt att klicka på "Nästa" för att gå till nästa skärm. Programvaran kommer automatiskt att upptäcka din dator och nätverksinställningar och konfigurera sig själv.

3 Koppla den grå Ethernet-kabeln från datorn och sätt in den i den gröna porten på Belkin router. Hit "Next" på menyn för att gå vidare till nästa steg.

4 Anslut den ena änden av den blå Ethernet-kabel till någon ledig port på din Belkin router. Haka fast den andra änden till Ethernet-porten på datorn. Hit "Next" på menyn för att gå vidare till nästa steg.

5 Anslut nätsladden från routern till ett eluttag. Hit "Next" på menyn för att gå vidare till nästa steg.

6 Undersök konfigurationen lamporna på routern. Vänta fem minuter för routern att förvärva IP-adress. Hit "Next" på menyn för att gå vidare till nästa steg.

7 Följ instruktionerna på skärmen inrätta routern att avsluta. Öppna ett webbläsarfönster och börja surfa på nätet.

Tips

  • Du kan också ansluta till Internet via din smartphone eller spelkonsol.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com