Hur kommer jag tillbaka en CD / DVD-drivrutin i Windows XP?

April 19

Hur kommer jag tillbaka en CD / DVD-drivrutin i Windows XP?


All hårdvara installeras på en dator med Windows XP-system behöver någon form av drivrutin installerad. Denna drivrutin informerar systemet med exakt hur man använder hårdvaran. Vanligtvis föraren installeras via en installation CD med drivrutiner. Om du använder en CD / DVD-enhet, måste du installera dem (eller installera om drivrutinerna har tagits bort) via en nedladdning från Internet.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och gå över till tillverknings webbplats för CD / DVD-enhet. Om enheten var installerad med datorn, gå till datorns tillverknings hemsida.

2 Välj "Support" alternativet, som vanligtvis finns högst upp på sidan. Klicka på "Drivrutiner och nedladdningar."

3 Sök datortypen du använder, då den typ av hårdvara du behöver en drivrutin för (CD / DVD-enhet). Välj det faktiska modellnummer datorns eller enhet, och välj "Windows XP" som operativsystem. nedladdningar Föraren visas nu på skärmen.

4 Klicka på länken. Förarna kommer att ladda ner direkt till datorn. Dubbelklicka på den nedladdade filen för att ladda installationsguiden. Följ instruktionerna för att helt installera drivrutinerna. Du kan bli ombedd att starta om datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com