Hur man kontaktar kongressen om jag behöver hjälp med funktionshinder

April 18

Hur man kontaktar kongressen om jag behöver hjälp med funktionshinder


Medlemmar av kongressen väljs till USA: s representanthus och den amerikanska senaten. Förutom att skriva och passerar lagstiftning, har varje medlem en heltidsanställd personal som bedriver konstituerande ärenden för vald tjänsteman. Om du har ett funktionshinder problemet genom att öppna ett ärende med din valda Hus medlem och två amerikanska senatorer. Var inte rädd för att kontakta alla tre tjänstemän, eftersom de väljs för att tjäna alla sina beståndsdelar. Någon av dina tre federala representanter kanske kan lösa problemet.

Instruktioner

1 Leta upp din kongressledamot kontaktuppgifter. Du representeras av en medlem av den amerikanska representanthuset och två amerikanska senatorer, per den amerikanska konstitutionen. Husmedlemmar väljs av numrerade distrikt, medan varje stat har två valda senatorer.

2 Skriv ner postadresser, telefonnummer och faxnummer till din representant och din amerikanska senatorer.

3 E-post din medlem av kongressen och de båda amerikanska senatorer. Anställda rutinmässigt läsa e-post från väljare som bor inom rätt jurisdiktioner. Inkludera tillräckliga uppgifter, så att den anställde kan lösa problemet. Var så kort, men så korrekt som möjligt. Till exempel, om du nekades sociala förmåner funktionshinder, bland annat den exakta orsaken i brevet och begära assistans få fördelarna. Citera specifika linjer från avslaget brevet du fick med posten.

4 Ring medlemmen kontor, förutom att skicka ett e-postmeddelande. Berätta den anställde som du behöver hjälp med ditt funktionshinder, såsom att få sociala förmåner funktionshinder. Den anställde kommer att öppna ett ärende för dig och spåra ditt fall tills det är löst.

5 Skriv ett brev till medlem av kongressen detaljer problemet. Men faxa brevet till dem för snabbare respons. Skicka brevet genom posten, men acceptabelt, tar längre tid att nå din förtroendevald.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com