HP Laptop LCD Felsökning

September 13

Om bildskärmen på HP (Hewlett-Packard) laptop inte fungerar, det finns flera åtgärder du kan vidta för att antingen korrigera eller åtminstone isolera problemet. När du följer dessa steg, också hålla ett vakande öga på andra möjliga faktorer som påverkar driften av LCD-skärmen. Medan felsökning flödesscheman kan vara till stor hjälp, ingenting övertrumfar personlig observation.

Lyssna Fan

När du slår på din bärbara dator, lyssna till fläkten. Detta är viktigt, eftersom problemet är inte nödvändigtvis din bildskärm; din bärbara dator kanske inte får någon makt.

Inspektera monitorn

Visuellt inspektera din skärm, kontroll av sprickor eller tecken på tuff användning. Det är möjligt att en kollision eller plötslig temperaturförändring har knäckt skärmen.

Flytta skärmen

Problemet kan vara en lossade intern anslutning orsakar brist på data som skickas till bildskärmen. Öppna och stänga skärmen och försöka flytta den i flera positioner för att kontrollera om en signal.

extern skärm

Om du har tillgång till en stationär datorskärm, anslut den till standard VGA-anslutning på baksidan eller på sidan av den bärbara datorn. Makt både bildskärmen och datorn, och om du får en bild på skärmen, är troligen problemet själva bildskärmen eller en av dess kontakter.

Ring Tillverkare

När du har isolerat den troliga frågan, eller om ingen är uppenbar, kontakta Hewlett-Packard (HP) kundtjänst 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan på 1-800-HP-INVENT (1-800-474-6836).


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com