Hur man kan blockera en webbplats med Zonealarm Pro

November 2

Om du har ett hushåll med barn, det finns förmodligen vissa webbplatser som du inte vill att de ska besöka. Zonealarm Pro är en brandvägg som skyddar en dator från oönskade åtkomstförsök via Internet, och även om det primära syftet med programmet är att förhindra att hackare från att försöka kompromissa din dator, kan du även använda den för att blockera oönskad åtkomst försök som gjorts från dator. Genom att lägga till en webbplats till Zonealarm Pro "Blockerad" zon, kan du förhindra medlemmar i ditt hushåll från att besöka webbplatsen.

Instruktioner

1 Dubbelklicka på ikonen Zonealarm i aktivitetsfältet för att öppna programmet.

2 Klicka på länken "Brandvägg" på vänster sida i fönstret och klicka sedan på "zoner" efter menyn expanderar.

3 Klicka på "Lägg till" -knappen i det nedre högra hörnet av fönstret, klicka på "Host / Site." Lägg Host / Site öppnas.

4 Klicka på "zonen" i rullgardinsmenyn och välj "Blockerad".

5 Klicka på "Värdnamn" fältet och skriva in adressen till den webbplats som du vill blockera, till exempel "example.com".

6 Skriv ytterligare information i fältet Beskrivning för att hjälpa dig att identifiera den blockerade webbplats om du behöver göra ändringar i framtiden.

7 Klicka på "Slå" -knappen. Zonealarm Pro lokaliserar IP-adress (er) i samband med webbplatsen och placerar dem i textfältet längst ner i fönstret.

8 Klicka på "OK."

9 Klicka på "Apply" -knappen, stäng sedan Zonealarm Pro-fönstret för att fortsätta använda datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com