Återställa trådlösa inställningar

March 8

Återställa trådlösa inställningar


Datorer med tillgång till Internet har ofta ett behov av att få sina trådlösa inställningar återställas om en ändring har gjorts som negativt påverkar Internet-anslutningen. Generellt sett är datorn redan är inställd på idealiska förutsättningar för Internet-anslutning, men om en återställning krävs är det en ganska enkel process att öppna upp datorerna trådlösa inställningar och återställa hårdvaran till fabriksinställningarna. Denna metod är särskilt effektiv om ingen signal erhålls som det trådlösa systemet alls.

Instruktioner

1 Koppla från Internet genom att stänga den trådlösa enheten. Klicka på menyn "Start" på skrivbordet för att dra upp menyn. Rulla över till "Kontrollpanelen" -fliken och välj genom att klicka. Låt gränssnitt kontrollpanelen för att ladda och fylla med alla tillgängliga alternativ. Klicka på ikonen "Internet Options" för att dra upp Internet-alternativ popup-gränssnitt.

2 Välj "Avancerat" kranen i Internet-alternativ-menyn. Längs vänstra kolumnen väljer varje ruta för varje alternativ finns (dessa rutor är de enskilda alternativ för hur datorn ansluter till Internet). Välj "Återställ standardvärden" -knappen på nedre högra sida. Vänta medan datorn anpassar sig till de nya inställningarna.

3 Slå på den trådlösa enheten som gör att datorn kan ansluta till Internet. Vänta medan den lokaliserar signalen och ansluter. Kontrollera datorns brandvägg och säkerhetsanordningar, som en fullständig trådlös inställning återställa kan ha orsakat dem för att återställa också.

Tips

  • alltid hålla koll på eventuella ändringar av de trådlösa inställningarna på datorn för att undvika framtida återställningar.
  • Kontrollera enheten innan en återställning för att säkerställa att återställningen är nödvändigt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com