I Drupal, Vad är skillnaden mellan Teman Site teman?

January 18

I Drupal, Vad är skillnaden mellan Teman Site teman?


Drupal är ett av världens främsta Web content management system. Dess kod är öppen källkod, vilket har gjort det möjligt programmerare och Drupal samhället i stort att förändra och bygga på koden. Under årens lopp har detta lett till en robust och mångsidig program som används för att bygga webbplatser av alla slag, från små, statiska till större, dynamiska webbplatser.

Teman vs Site teman

En av de viktigaste komponenterna i en Drupal webbplats är teman. Det finns ingen skillnad mellan en "tema" och en "site tema." Tema är en term som används av Drupal för att beskriva en mall. Även om vissa människor hänvisar till detta som en plats tema, är det en och samma, och den officiella term som används av Drupal är tema. Site tema är en term som vanligtvis används av Drupal nybörjare, eftersom det är mer beskrivande än att bara säga tema.

Vilka teman Gör

Teman styr väsentligen utseendet och känslan av en Drupal webbplats. Från typsnitt och storlekar, till färger och meny placeringar teman är vad diktera utseendet och presentation av en Drupal webbplats.

En typisk Drupal tema, såsom tema som ingår i en Drupal ladda ner default "Bluemarine", kommer att ha en horisontell menyrad längst upp och en vertikal menyn till höger i kolumnen form. Dessa aspekter av Drupal teman är alla anpassningsbara.

Anpassad vs. Contributed Tema

Anpassade teman är de som du skapar själv, från början, för din egen webbplats. Fördelen med att bygga ett tema från grunden är att det passar dina behov, från funktionalitet och kod som används för estetik. Bygg teman från grunden kräver en expertnivå programmering och design, samt en expertkunskaper om Drupal.

Bidrog teman som skapats av vanliga Drupal användare och bidrog till Drupal samhället. Fördelar inkluderar tid sparas skapa ett tema från grunden och kostnad; de är fria att använda. De har också inte kräver någon programmering kunskap.

kommersiella Tema

En annan typ av tema vissa väljer att använda är kommersiella teman. Flera webbplatser erbjuder färdiga Drupal teman tillgängliga för omedelbar köp och nedladdning. Vissa webbplatser kommer att bygga ett eget tema för dig. Kommersiella teman varierar i pris från mindre än $ 100 till flera hundra dollar. De flesta kommersiella tema byggare möjligt för kunderna att göra de ändringar de vill den köpta tema så länge de använder detta tema endast för en webbplats. Kunderna kommer vanligtvis att behöva köpa mer än en licens att använda ett visst tema om de planerar att använda den för mer än en webbplats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com