Hur kan jag fart upp min Internet-anslutning för gratis?

June 10

Hur kan jag fart upp min Internet-anslutning för gratis?


Beroende på hur Internet-anslutningen är inställd, kommer anslutningen bara kunna gå så fort. En uppringt modem kommer inte att kunna gå så fort som ett DSL- eller kabelmodem. Det bästa sättet att verkligen snabba upp din Internet-anslutning är genom att prenumerera på en snabb service provider. När du prenumererar kan du fortfarande göra några tips och tweaks som något kommer att påskynda anslutningen.

Instruktioner

1 Uppgradera modemet. Du kan få en gratis modem från telefonoperatören men du kan behöva betala för att uppgradera tjänsten abonnemang. Detta beror på vilken typ av tjänst du redan betalar för. Uppgradera modemet är den enskilt viktigaste faktorn som avgör din anslutningshastighet. Den snabbaste modem du kan få är ett DSL-modem, men en kabelmodem är nästan lika snabbt. Den långsammaste modem är en standard uppringt modem som ansluts till Internet via telefonlinjen. Inte bara denna anslutningsmetod binda upp telefonlinjen, är det extremt långsam. I vissa fall kommer du inte att kunna njuta av de flesta av funktionerna i nätet, t.ex. bilder, ljud och video, med ett uppringt modem.

2 Kör en virussökning och ta bort alla infekterade filer. Om din Internet-anslutning är extremt långsam plötsligt, är det oftast resultatet av ett virus. Du kan ha skadade filer som saktar ner det totala resultatet av din dator. Du kan hitta gratis virus borttagning programvara på nätet, men många datorer redan är installerade med ett antivirusprogram.

3 Återställ ditt hemnätverk. För att göra detta, koppla din router och modem från datorn och sedan koppla bort dem från eluttaget. Håll allt bortkopplad en minut eller två och sedan återansluta allt. Följ anvisningarna på datorn för att ställa in Internetanslutningen. Ibland helt enkelt återställa nätverket drastiskt kommer att öka prestanda hastighet.

4 Uppgradera din dator. Om du har en gammal eller mycket långsam dator, inte förvänta sig snabb Internetanslutning. Din Internet-anslutning kommer bara att så snabbt som din dator gör det möjligt att vara.

5 Ring din Internetleverantör. Om allt annat har misslyckats, kan det bara vara att du har dålig service. Du kan vanligtvis hitta numret för Internetleverantören på undersidan av modemet eller i bruksanvisningen för ditt modem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com