Hur man tar bort Business Contact Manager 2003

June 4

Microsoft Business Contact Manager för Outlook 2003 är ett tillägg som hjälper till att organisera en mycket stor Outlook adressbok, vilket är vanligt för företagsanvändare. Om du använder Outlook för att kommunicera med företagskunder, kan du Business Contact Manager användbart eftersom det hjälper dig att spåra din kommunikationshistorik och åtaganden med varje person i din kontaktlista. Om du inte använder den Business Contact Manager, men kanske du vill bli av med alla de extra mappar det skapar i Outlook. Du kan inaktivera Business Contact Manager för en enda profil genom Outlook, stänga av den helt och hållet genom registret eller ta bort det från datorn helt om du är säker på att du inte vill använda den.

Instruktioner

Inaktivera Business Contact Manager i Outlook 2003

1 Starta Outlook 2003. Klicka på menyn "File" längst upp i fönstret och klicka sedan på "Data File Management".

2 Klicka på "Business Contact Manager" i "Outlook-datafiler" fönster, och klicka sedan på "Ta bort".

3 Klicka på "Stäng" för att återgå till Outlook 2003.

Inaktivera Business Contact Manager i registret

4 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Kör". Du kan också trycka Windows-logotypen och "R" knapparna samtidigt. Skriv "regedit" utan citattecken i "Kör" dialogrutan och tryck på "Enter" för att öppna Registereditorn.

5 Klicka på "plus" (+) tecken bredvid mapparna på vänster sida av Registereditorn fönster och bläddra till "HKEY_LOCAL_MACHINE", "programvara", "Microsoft", "Office", "Outlook", "Addins" och "Microsoft.BusinessSolutions.eCRM.OutlookAddIn.Connect.1" mappar. Klicka på "Microsoft.BusinessSolutions.eCRM.OutlookAddIn.Connect.1" mappen.

6 Dubbelklicka på "LoadBehavior" registerpost på den högra sidan av fönstret.

7 Ändra numret i "Value Data" låda från "3" till "1" och klicka på "OK". Stäng Registereditorn. Nästa gång du startar Outlook, kommer Business Contact Manager inte längre visas. Du kan ta tillbaka den genom att redigera samma registerposten och ändra värdet till "3".

Ta bort Business Contact Manager för Outlook 2003

8 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Kontrollpanelen".

9 Dubbelklicka på "Lägg till eller ta bort program", "Program och funktioner" eller "Avinstallera ett program", beroende på vilken version av Windows installerat.

10 Klicka på "Business Contact Manager för Outlook 2003" i listan över program och klicka sedan på "Ta bort" eller "Avinstallera". Detta steg avlägsnar Business Contact Manager från datorn helt. Du kan installera den senare med skivan Microsoft Office 2003 om du ändrar dig.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com