Tio Windows-baserade Felsökningsverktyg

June 1

Tio Windows-baserade Felsökningsverktyg


Långsammare dator, programundantag och ut och ut kraschar är det stoff av rädsla och mardrömmar. För att göra saken värre, kan det vara mycket svårt att säga exakt vad problemet är. Support heta linjer är svårt och tidskrävande, om inte helt irrelevant. Ingen anledning till oro, även om du inte är en nörd: Många användbara verktyg finns för att hjälpa dig återställa datorn till dess like nya själv.

CCleaner

Surfa på Internet och installera och avinstallera program kan orsaka registret korruption som saktar ner eller krascha datorn. CCleaner är ett gratis program som har kapacitet att rensa registret och även ta bort onödiga filer, till exempel tillfälliga Internetfiler, som täpper upp din hårddisk och saktar ner datorns prestanda.

Registry Mechanic

Registry Mechanic är en mer robust Registry Cleaner och optimering verktyg för Windows 7, Windows Vista eller Windows XP. Tillsammans med att rensa bort ogiltiga registernycklar och ta bort onödiga filer, det lovar att förbättra prestanda, skydda din Internet privat, optimera start och göra raderade filer oåterkalleligt. Den innehåller också en schemaläggning komponent så att datorn kan få täta sanering som behövs.

Avancerad systemvård

Advanced System Care är fri programvara som ser ut att bli en allt-i-ett verktyg för borttagning av spionprogram, registret rengöring, skiva defragmentering och radering av skräpfiler. Den fria versionen doe inte har en schemaläggare, men om du vill kan du välja den Pro-versionen, vilket gör.

TuneUp Utilities

TuneUp Utilities är ett program som kan få tillgång till hela Windows underhållsverktyg set, vilket inkluderar processer för att hantera tillfälliga filer, rengöring registret och kontrollera uppstartsprogram. Det kommer också att justera prestanda genom att optimera minnesanvändning och kommer att återställa raderade filer. Det är RescueCenter kan återställa förändringar.

Spyware Doctor

Spyware Doctor bort spyware, adware och trojaner och skyddar mot phishing och malware attacker. Detta är en prisbelönt verktyg som kontinuerligt kommer att skydda din dator.

File Recover

File Recover är utformad för att hjälpa dig att hämta raderade filer av något slag. Det lovar att även hämta partiella filer utan att göra några ändringar i din hårddisk och kommer att kringgå delar av din hårddisk som har gått dåligt.

Smart Defrag

Smart Defrag kan defragmentera i farten eller vid schemalagda intervall för att försäkra att skivan går i full fart.

reparera Windows

Dina Windows installationsskivorna är din bästa vän när det gäller att återhämta sig från katastrofala misslyckanden. Programvaran tangenten bör finnas på en etikett någonstans på din dator. Ladda ner operativsystemet från Microsoft och använda din nyckel för att få tillgång till reparationsfunktionen.

WinUtilities

WinUtilities är en multifunktionell systemprestanda och optimering svit av program. Den innehåller en imponerande samling av Windows verktyg, bland annat ett register renare, ett register Optimizer, hårddisk renare och optimerare, skiva defragmenter och minne Optimizer.

Diskpatch

Diskpatch är en DOS-baserat data återvinning verktyg som återställer data från en skadad hårddisk som håller dig från att komma åt dina data.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com