Hur man kan blockera webbplatser i Linux Firefox

April 30

Mozilla Firefox är en populär webbläsare för flera datorns operativsystem, inklusive Linux. När du använder Firefox, kanske du undrar hur man kan blockera webbplatser så att de inte visas. Kanske du är medveten om olika platser som du hittar stötande, eller kanske du är trött på att ha vissa sidor visas som pop up-annonser. För att bekämpa detta problem, kan du använda en Firefox add-on som blockerar webbplatser som du väljer.

Instruktioner

1 Gå till BlockSite nedladdning på Mozillas "Add-ons" sida.

2 Klicka på "Lägg till Firefox" för att ladda ner förlängning och följ de uppmaningar att slutföra hämtningen.

3 Leta upp BlockSite filen på skrivbordet, som har en "XPI" i slutet (till exempel "blocksite-0.7.1-fx.xpi"). Denna distinkta fil slut tyder på att detta är en Mozilla komprimerad fil som används för Firefox add-ons och plugins.

4 Följ alla Firefox uppmanas att starta om webbläsaren och låta BlockSite att träda i kraft. Om du inte ser dessa uppmaningar, dra och släpp den nedladdade filen på din Firefox ansökan, eller välj "Open File" från "Arkiv" i rullgardinsmenyn Firefox.

5 Starta Firefox igen och klicka på knappen "Inställningar" i "Add-ons" dialogrutan. Om det här fönstret inte syns, välj "Add-ons" alternativ från rullgardinsmenyn "Verktyg".

6 Klicka på "Lägg till" -knappen i "BlockSite Preferences" fönster, skriv in den fullständiga webbadressen till webbplatsen som du vill blockera (till exempel "http://www.site.com") och klicka på "OK "-knappen när du är klar. Upprepa detta steg för varje webbplats som du vill blockera.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com