Hur man söker Craigslist inlägg för ditt tillstånd

July 4

Hur man söker Craigslist inlägg för ditt tillstånd


Craigslist är en mycket populär gratis annons notering tjänst som används av massor av människor varje dag! Jag använder det för att sälja saker, hitta frilans jobb, och att ens hitta hyresgäster till min hyresfastigheter! Det enda som jag inte tycker om Craigslist är att det inte har några avancerade sökfunktioner och det håller dig begränsad till en enda stad i ditt tillstånd. Jag tycker ofta saker jag vill ha på Craigslist som inte finns i min stad. Så om du vill utöka din Craigslist sökning utanför staden du bor i eller försöka åtminstone utnyttja andra marknader i ditt tillstånd, då den här artikeln kommer att förklara hur man korsa-sökning klassificeras inlägg i andra städer i ditt tillstånd på Craigslist som du kan inte annat välja.

Instruktioner

1 Det gamla sättet söka efter objekt på Craigslist:
Jag tänker först gå igenom en enkel sökning på Craigslist, sedan förklara hur man söker hela staten använder webbplatsen i avsnittet länkar. Det allra första du behöver är något som du vill hitta på Craigslist klassificeras webbplats. Gå till www.craigslist.com. När du kommer dit, måste du välja ditt tillstånd.

2 När du väljer ditt tillstånd, kommer du till en annan sida som listar alla städer, regioner, eller platsen närmast dig. Listan består av alla de större städerna i ditt tillstånd som har listor. Om din stad inte finns, kan du föreslå en ny. Jag gillar den här funktionen, men jag gillar inte att vara begränsad till bara en stad när du söker efter objekt i mitt allmänna området.

3 När du har valt din stad eller plats - kommer du att tas till Craigslist hemsida för den staden och du kan fortsätta att söka baserat på de kategorier som Craigslist har skapat.

4 Det nya sättet att SÖK Craigslist:
Som jag sade tidigare, jag gillar Craigslist sökverktyg, men det ususally begränsar dig till ett geografiskt område och du bara kommer att se vad som är bokfört baserat på hur väl personen publicera en lista över objekt som skapas sökord och hur de organiserat sin notering. Jag har hittat saker som jag behöver på Craigslist i olika städer och i olika noterings kategorier. För att vara säker på att du verkligen ser allt tillgängligt för dig i ditt tillstånd, och att du tittar på alla de bästa möjliga sökord, kommer vi att behöva genomföra en avancerad landsomfattande sökning som låter dig att bredda dina sökkriterier.

5 Hur man söker Craigslist inlägg för ditt tillstånd

Nu behöver vi dig att gå till en annan webbplats som är oberoende av Craigslist att göra din sökning. Webbplatsen Jag rekommenderar kallas Sök Tempest (länk i resurser). Detta används för att kallas Craig hjälpreda.

6 Hur man söker Craigslist inlägg för ditt tillstånd


Den första sak att titta på är "var att söka" i sajten just under SÖK Tempest LOGO. Detta har en röd cirkel som du kan glida för att göra din sökområde riktigt små, eller riktigt stora. Testa! Skjut den till höger och vänster och se hur miles från ditt postnummer får större och mindre! Nu ange din primära postnummer i rutan och välj hur många områden som du vill söka kring det. Du kan också spela med fler alternativ för sökning genom att klicka på länken bredvid postnummer rutan. Detta är till stor hjälp eftersom du kan söka riktigt nära hemmet, eller så långt bort som du vill. Se den röda rutan på den bifogade bilden.

7 Hur man söker Craigslist inlägg för ditt tillstånd


När du har angett i ditt postnummer och valt område runt det som du vill söka genom att skjuta den röda cirkeln höger eller vänster för att öka eller minska mil, du vill flytta till avsnittet sökalternativ. Du vill välja vad du letar efter i kategorin och underkategori valboxar. Dessa bör se mycket bekant eftersom de arbetar precis som sökning urvalskriterier Craigslist. Den enda skillnaden är att den underkategori falla ner på denna sida ersätter avsnittet länkar på Craigslist. Se bild bifogas.

8 Hur man söker Craigslist inlägg för ditt tillstånd


Du kan även ange exakt vilken typ av sökord som du letar efter. Du kommer att spela med detta, men jag rekommenderar att du använder den här funktionen om du får en mycket stort urval av objekt genom att bara göra en allmän sökning. Detta verktyg är så bra att använda eftersom det gör att du kan sätta in sökord som du inte är ute efter så att sökmotorn utesluter dem från dina resultat.

9 Så till mitt exempel, jag låtsas att jag letar efter möbler, en soffa i synnerhet, till försäljning min stad och städer 125 miles runt mig. Jag angav i mitt postnummer och jag bad att söka inom 125 miles från min stad. Jag angav också att jag letar efter kategorin "sale / wanted", och underkategori av "möbel ALL". Jag också bara vill se annonser med bilder, så jag kontrollerat "MED BILD" rutan. I de sökord, skriver jag i Soffa, och jag ber det också att inte söka TV, stol, eller loveseat. Se bild.

10 Hur man söker Craigslist inlägg för ditt tillstånd

Klicka nu på stora röda Sök nu knappen. Då öppnas en sida som har många lådor med resultat som har returnerats till din stad och städer runt omkring dig. Resultaten listas av webbplatsen, och du kan även sortera resultaten genom att använda verktygen på toppen. Du kan bläddra ner på sidan och kolla in varje ruta och resultaten för att se om det du letar efter är det! Varje stad är förpackade i en iFrame, så du kommer att behöva rulla dessa individuella resultat för att se vad som finns tillgängligt.

11 Hur man söker Craigslist inlägg för ditt tillstånd


Exempel på sökresultatsidan (se bild)

12 Förhoppningsvis kan du hitta saker bättre på Craigslist nu när du vet hur man använder detta verktyg! Lycka till med jakten!

Tips

  • Detta fungerar bra om du reser mellan många städer i ditt tillstånd och du letar efter den bästa tillgängliga produkt och pris på Craigslist du kan hitta i ditt område.
  • Också bra för att sälja produkter på Craigslists som du kan se hur produkter är listade och vilka sökord som används för att sälja dem.
  • Hjälper dig att bredda hur du söker Craigslist inlägg
  • Mycket användbart för att hitta jobb och frilans möjligheter

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com