Hur du ändrar datorn till en Speldator

June 1

Din dator kan vara tillräckligt bra för att surfa på Internet, men de flesta moderna dataspel har höga systemkrav som ligger utanför din typiska datorkonfiguration. De vanligaste uppgraderingar för att vända en vanlig dator till en spelmaskin är grafikkort, RAM och processor upgrades.You kan också behöva byta ut datorns nätaggregat för en mer kraftfull modell, som avancerade grafikkort kräver en hel del makt att köra ordentligt.

Instruktioner

1 Stäng av datorn och ta bort din makt, visa och perifera kablar från tornet. Ta bort skruvarna eller skruvar på baksidan av målet, ett fall frigöringsspärr eller en panel på sidan av målet. Ta bort kåpan.

2 Lossa de fyra skruvarna som håller fast nätaggregatet i datorn tornet. Ta bort din ursprungliga strömförsörjning och skjut din ny leverans på plats. Skruva fyra strömförsörjnings skruvar på plats för att säkra enheten. Koppla bort gamla elkablar en efter en, byta i en ny kontakt så att du kan få alla dina datorkomponenter som är anslutna.

3 Koppla datorns processorfläktkabeln, som fäster till moderkortet. Tryck på frigöringsstiften på kylflänsen, sedan lyfta frigöringsspärrarna för att frigöra kylflänsen.

4 Sänk spaken på sidan av datorns processor för att öppna processor dörren. Dra processorn försiktigt ur facket och sätt din uppgraderade processorn i nollinföringskraft platsen. Sätt tillbaka spaken på plats och stänga dörren. Sätt en liten droppe termisk pasta ovanpå dörren, sedan placera kylfläns tillbaka på toppen av processorn, säkra den på plats.

5 Ta bort luckan intill PCI, PCI-E eller AGP-kortplats som du installerar ett grafikkort i. Du måste ta bort den här luckan så att dina gränssnittsportar på grafikkortet kan vara åtkomliga från baksidan av målet. Sätt i kortet på rätt plats. Skruva fast kortet i facket hålets kåpa. Sänka en frigöringsspärren på kortet om det finns en för facket. Anslut en strömkabel till grafikkortet.

6 Leta reda på RAM-modulen på ditt moderkort. RAM-moduler är tunna, rektangulära kort ligger på övre högra sidan av moderkortet i vanliga konfigurationer. Tryck på klipp från RAM-modulen, dra ut den ur facket. Sätt din nya RAM och sänka klippen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com