Lägga till anteckningar till en Adobe PDF

October 17

Lägga till anteckningar till en Adobe PDF


Adobe Acrobat tillåter användare att göra anteckningar på PDF-dokument. Detta är mycket användbart för att redigera elektroniska dokument och Acrobat har en mängd olika verktyg som kan användas för att göra anteckningar: "Sticky Notes" tillåter användare att lägga till kommentarer i pop-up-rutor. "Text Edit" verktyget visar var att lägga till, redigera eller ta bort text. De "ropa" verktygs pekar på en viss plats i dokumentet till där kommentarer hänvisas.

Instruktioner

Instruktioner

1 Öppna PDF-dokumentet med hjälp av Adobe Acrobat.

2 Klicka på "Kommentar" och sedan "Visa Entering & markering verktygsfältet." Verktygsfältet visas med en mängd olika kommentera alternativ att välja mellan.

3 Välj det alternativ som du vill använda. Till exempel:

• Om du vill använda en självhäftande block, klicka på "Sticky Note" och placera markören på den plats i dokumentet där du vill lägga till anteckningen och klicka. En popup-ruta visas där du kan skriva in ditt meddelande. När du är klar klickar du på knappen minimera i det övre högra hörnet. Om du vill visa din notering bläddrar muspekaren över "Sticky Note" ikonen och din notering visas. Om du vill redigera anteckningen, klicka på ikonen och popup-ruta kommer att dyka upp. Ta bort, klicka på ikonen och sedan "ta bort".

• Om du vill lägga till anteckningar om du redigerar text, klicka på "Text Edit" och placera markören i den text du vill redigera. Textredigeringar inte ändra texten, men ange var texten ska infogas, ändras eller tas bort. För att ange ny text, klicka och en pop-up ruta visas där du kan skriva in ditt förslag till ny text. För att radera text, helt enkelt markera den text du vill radera och klicka på "ta bort". En röd linje visas genom texten för att ange dina ändringar.

• Om du vill använda "Call Out" verktyg, klicka på den lilla röda rutan med svarta linjer och röd pil. Placera markören över den plats i det dokument du vill referera till och klicka och dra musen. Den röda pilen visar den plats i dokumentet du refererar och röda textrutan kan du skriva in din kommentar.

4 Spara PDF-dokumentet med den extra anteckningar.

Tips

  • Praxis att använda alla kommentarfunktioner för att avgöra vilket som bäst passar den typ av toner som du vill lägga till i dokumentet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com