Hur man fixar en Epson C79: Det går inte att skriva ut på papper

September 16

Skrivare för din dator finns tillgängliga från många tillverkare, såsom Epson, som producerade C79. Detta är en Stylus stil skrivare, som inte kommer att fungera när ett fel eller problem uppstår. Ett problem som kan uppstå med skrivaren när det inte ut någon text på papperet. När detta händer måste du felsöka, att hitta och rätta till problemet. Detta kan innebära att installera drivrutinerna för skrivare och kontrollera skrivhuvudena. Observera att dessa instruktioner gäller för Windows 7.

Instruktioner

Installera programvara Drivrutiner

1 Klicka på "Start" och skriv "program" i rutan Påbörja sökning. Klicka på "Avinstallera ett program" från resultatlistan.

2 Bläddra igenom listan och leta reda på programvara för din Epson-skrivare. Högerklicka på namnet och välj "Avinstallera" från snabbmenyn. Följ instruktionerna på skärmen för att avinstallera programmet.

3 Sätt i installations-CD i CD / DVD-enheten på datorn. Vänta tills installationsguiden eller inställningsskärmen visas.

4 Klicka på alternativet för "Start -. Enkel installation"

5 Följ instruktionerna på skärmen för att installera om programmet. Klicka på "Finish" för att slutföra processen.

Kontrollera skrivhuvudet

6 Klicka på "Start" och välj alternativet "Enheter och skrivare."

7 Högerklicka på ikonen för C79 skrivare och välj "Egenskaper".

8 Gå till "Underhåll" fliken och klicka på "Nozzle Check" -knappen. Vänta tills processen är klar. Om munstycket kontrollen indikerar igensatta munstycken, måste du använda huvudrengöringsfunktionen.

9 Klicka på "Huvudrengöring" knappen och vänta på att processen för att avsluta. Gå till "Main" fliken och skriva ut en testsida. Om testsidan har vertikala linjer, kommer du behöva justera skrivhuvudet.

10 Gå till "Underhåll" fliken och klicka på knappen för "Print Head Alignment." Skriv en testsida.

Tips

  • Skrivaren skriver inte ut om bläckpatronen är slut på bläck.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com