Hur ändrar jag min Wordpress blogg från gratis till Privat Hosted?

September 17

En nackdel med att använda den fria värd Wordpress ger för bloggare är att din bloggadress är myblogaddress.wordpress.com, snarare än myblogaddress.com. Oavsett anledningen till att du vill migrera gratis Wordpress blogg till din egen privata server, är processen enkel och kräver bara några minuter av din tid.

Instruktioner

1 Logga in på ditt gratis Wordpress-konto. Klicka på knappen "Exportera" under "Verktyg" rutan. Klicka på "Download" -knappen för att hämta din blogg i .WXR format. Logga ut av din Wordpress-konto.

2 Skapa ett konto med ett webbhotell, företrädesvis en med ett klick Wordpress installation såsom Bluehost eller GoDaddy. Mata in webbadressen som du vill använda för din blogg när det efterfrågas. Även webbhotell konton kan du lägga till ytterligare webbadresser vid ett senare tillfälle, ställa in som du vill upp från get-go är lättast.

3 Logga in på ditt webbhotell, öppna "File Manager" och installera Wordpress på din webbserver. Om Wordpress är tillgänglig för en klick installera, visas Wordpress "W" logo i filhanteraren. Klicka på logotypen och följ instruktionerna på sidan för att installera Wordpress på din webbplats. Installationsskriptet uppmanar dig att välja ett användarnamn och lösenord.

4 Logga in på Wordpress kontrollpanel. Om du inte ställa in den annars är detta ligger på myblogaddress.com/wp-admin. Skriv in ditt användarnamn och lösenord och klicka på "Logga in".

5 Rulla ned till "Verktyg" och klicka på "Importera". Klicka på "Wordpress" och klicka på "Välj fil" för att bläddra din dators hårddisk för bloggens WXR fil. Klicka på namnet på filen och klicka sedan på "Ladda upp fil och importera" för att ladda alla dina befintliga innehållet i din nya Wordpress blogg.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com