Vad är Quickbooks Pro Timer?

October 20

Vad är Quickbooks Pro Timer?


Quickbooks programvara är utrustad med en tid tracker. Nackdelen är att använda den, måste du hålla Quickbooks fil öppen. Quickbooks Pro Timer håller reda på flera uppsättningar gånger utan att öppna företaget filen.

Fungera

Quickbooks Pro Timer kan du hålla reda på timmar för löner eller arbetskraft för att fakturering kunder tid. Fakturering kunder för tiden är den typiska metoden för advokatbyråer och revisionsbyråer att debitera kunder. Dessa timmar kan anges som veckoblad eller som enskilda aktiviteter för en engångs samråd.

Integration

Pro Timer kan installeras på vilken dator som helst, även de som inte har tillgång till SPCS, så att varje anställd kan ange timmar för löner eller fakturerings kunder. Varje tidsinställd aktivitet, en så kallad "Time Project" sparas som en fil, som sedan kan importeras till Quickbooks. Detta hindrar obehöriga från att visa känsliga finansiella uppgifter om företaget.

kostnads~~POS=TRUNC

Användningen av Pro Timer på flera datorer kostar inte en extra licensavgift för varje person som använder funktionen, till skillnad från användning av Quickbooks själv. Möjligheten att ha flera anställda som använder Pro Timer funktionen utan att köpa ytterligare licenser är en betydande besparingar.

försiktighetsåtgärder

Pro Timer måste uppdateras regelbundet och laddas upp till SPCS fil. Eftersom detta inte är en automatisk funktion i detta program kommer både anställda och företagets ägare måste se till att detta sker.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com