JPEG Mime Typer

May 18

JPEG Mime Typer


En MIME-typen är ett formellt överenskomna standarden för att beskriva innehållet delas över Internet, särskilt genom meddelanden såsom e-post. MIME står för Multipurpose Internet Mail Extensions, och kan beskriva en mängd olika typer av innehåll, till exempel text och bilder. JPEG står för Joint Photographic Experts Group och är ett format för komprimering av fotografiska bilder.

MIME-typ

Det finns bara en MIME-typen för att beskriva JPEG-bilder. Det är "image / jpeg" och bör ingå i alla Internet-meddelanden som överför JPEG-bildfiler.

Typer av JPEG-bilder

JPEG MIME-typen kan beskriva vissa versioner av JPEG, inklusive alla de olika fil förlängningstyper. De är jpeg, .jpg och .jpe. MIME-typer inkluderar inte äldre JPEG tillägg som .jif och .jfif fil.

Stöd

Olika applikationer stödja olika MIME-typer. Generellt alla program som stöder MIME-typer ger stöd för JPEG MIME-typer. Detta inkluderar de flesta webbläsare som Internet Explorer, serverprogram som Apache, och även ordbehandlingsprogram som Microsoft Word. Omvänt behöver ett antal applikationer stöder inte överföring av filer som är av en okänd MIME-typ. Microsofts servermjukvara IIS 6.0, till exempel, kommer att avvisa omärkta eller okända MIME-typer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com