Hur man gör Folding pilar för Microsoft Powerpoint

May 9

Hur man gör Folding pilar för Microsoft Powerpoint


När du skapar en presentation i Microsoft PowerPoint, finns det en mängd olika faktorer som kan hjälpa dig att göra det intressant och enklare att följa. En hopfällbar pil böjer eller förefaller att vika tillbaka till punkt till en annan plats i bilden. Du kan använda dessa pilar för att skapa flödesscheman och cirkeldiagram i presentation.There är två snabba sätt att göra fällbara pil bilder i Microsoft PowerPoint.

Instruktioner

Använd förinställda figurer

1 Klicka på "Infoga" och sedan "Shapes" på huvudmenyn i Microsoft PowerPoint.

2 Rulla ned till avsnittet "blockpilar" av listrutan.

3 Välj en av de "böjd pil" alternativ på listan. Dessa 3-D pilar vika över till vänster, höger, topp eller botten.

4 Klicka på bilden och dra musen nedåt och till höger eller vänster för att skapa den fällbara pilen.

Skapa din egen Arrow Folding

5 Klicka på "Infoga" och sedan "Shapes" i huvudmenyn.

6 Välj en grundläggande rektangel från avsnittet "rektanglar". Klicka och dra för att skapa rektangeln bilden på din bild. Klicka på "Shape Fill" och sedan "Gradient" och slutligen "Linear Diagonal" på "Format" menyn ovanför arbetsytan. Detta kommer att ge rektangeln en skuggad bakgrund.

7 Klicka på "Shapes" alternativet igen på menyn "Infoga". Välj "högerpil" under avsnittet "Block Arrow". Klicka och dra musen för att generera blockpilen. Medan blocket pilen är stilla utvalt, välj "Shape Fill" på huvudmenyn för att ändra färg om du vill. Se till att högerpilen förblir vald.

8 Klicka på den gröna cirkeln ovanför den valda pilen bilden (det är roteringsverktyget) och flytta den till höger så att det är på en 20 graders vinkel från sin ursprungliga position. Pilen skall peka nedåt en aning åt höger.

9 Rada upp övre vänstra spets på baksidan av blocket pil med det övre vänstra hörnet av rektangeln som du skapade i steg 2. Du har nu uppkomsten av en hopfällbar pil. Håll ned "Ctrl" och klicka både pilen och rektangel med musen. Högerklicka på markeringen och välj "Group" för att kombinera de två objekten i en hopfällbar pil.

Tips

  • Instruktionerna gäller Microsoft PowerPoint 2007.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com