Hur man skapar Engångs e-post på Yahoo!

May 11

Yahoo! ger Yahoo! Mail Plus-konto kunderna en möjlighet att skapa upp till 500 disponibla e-postadresser. Dessa adresser kan du dölja din identitet när det handlar om företag eller personer som du inte känner väl, eller som kan skicka spam till dig. Du kan organisera korrespondens vissa företag eller personer genom att länka engångs adress till en särskild mapp på ditt konto. För att skapa engångs e-postmeddelanden måste du öppna inställningarna på Yahoo! Mail skärmen Alternativ.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Yahoo! Mail Plus-konto. Klicka på länken "Alternativ" i högra hörnet av din brevlåda. Klicka på "Mail Options" från rullgardinsmenyn Alternativ för att öppna postalternativ skärmen.

2 Välj "disponibla e-postadresser" på till vänster mellan "Spam" och alternativ "Filter".

3 Klicka på "Lägg till adress" knappen till höger om knappen "Spara ändringar".

4 Ange ett namn annorlunda sedan ditt visningsnamn eller Yahoo-ID, ett basnamn i "Steg 1 av 2: Skapa basnamnet" fönster som öppnas. Klicka på "Nästa" -knappen. Yahoo! kan uppmana dig att ange ett annat namn om det namn du väljer tas. Om detta händer, upprepa processen tills du hittar ett namn.

5 Slutföra engångs e-postadress genom att ange ett ord av ditt val i fältet i fönstret som öppnas. Till exempel, om du valde "purplebudgies" som bas namn, kommer fönstret visar följande: "purplebudgies-" det tomma fältet, och "@ yahoo.com." I det tomma fältet, kan du sätta "spelar" gör din disponibla e-postadress: [email protected]

6 Välj inställningar för att gå med engångs adress. Du kan välja en mapp för att lagra e-postmeddelanden som skickas till denna adress eller färgkoda adressen så att du snabbt kan känna igen meddelanden som skickas till den i inkorgen eller en mapp. Du kan skapa ett namn att gå med adressen, bifoga din nuvarande filtrera och Spamguard inställningar till den adress eller märka adressen med en beskrivning som påminner dig om eller varför adressen används.

7 Klicka på "Spara ändringar" för att spara engångs adressen till din disponibla adresslistan.

Tips

  • Yahoo! kommer att avvisa din bas namn om det börjar med ett nummer eller har mellanslag eller symboler i det.
  • Yahoo! tillåter inte att du kan använda ditt visningsnamn eller Yahoo-ID som basnamn.
  • Yahoo! kräver att du tar bort alla adresser som är kopplade till en bas namn om du vill ändra det efter misstag skriva en extra bokstav ( "purplebudgiess"), stavfel namnet ( "puplebudgies") eller för att du vill lägga till, ta bort från eller helt ändra namnet ( "purplebudgiesrock" "purplebudgie" eller "savannahcats"). Om du vill radera och börja om, välj en engångs adress från adresslistan, välj "Redigera" och välj "Ta bort" att bekräfta att du vill ta bort och sedan skapa en ny bas namn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com